Ο "μαέστρος" του Λάκη Λαζόπουλου έκλεισε συνεργασία έκπληξη

Ο "μαέστρος" του Λάκη Λαζόπουλου έκλεισε συνεργασία έκπληξη

Μπορεί να μην είναι την φετινή χρονιά στην Ελένη Μενεγάκη λόγω των περικοπών,  αλλά συνεχίζει στο πλάι του Λάκη Λαζόπουλου και κλείνει ζωντανές εμφανίσεις σε χώρους πολύ ειδικά διαμορφωμένους.

Ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης, γνωστός και από την τηλεόραση (Ελένη Μενεγάκη, Σοφία Αλιμπέρτη, Πόπη Τσαπανίδου, Ρίκα Βαγιάννη), αλλά κυρίως από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τον Λάκη Λαζόπουλο, μια συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, θα δώσει νόημα στις νύχτες μας και αυτό τον χειμώνα. Μοναδικές one man show βραδιές που θα τις χαρακτήριζα επιεικώς συλλεκτικές.

Όσες φορές τον παρακολούθησα, αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν να χωράνε τόσα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα. Ανεξάντλητος και επικοινωνιακός στο έπακρο. Το κοινό του είναι φανερό ότι τον ακολουθεί συστηματικά όπου εμφανίζεται, για να ξεχάσει, έστω για μερικές ώρες, την κρίση, τα μνημόνια, και ό,τι άλλο ταλανίζει τη χώρα αυτή την εποχή. Παρέα με τον Στέφανο, δεν μένει χώρος στο μυαλό και στην καρδιά παρά μόνο για τραγούδια.

Τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε, με τον ασύλληπτο τρόπο που έχει να ενεργοποιεί μαγικά τη συμμετοχή του κόσμου. Είναι το must του χειμώνα για τα βόρεια προάστια στο Dome κάθε Τετάρτη και ίσως άλλη μια μέρα που μπορεί να προκύψει μετά την απίστευτα ζεστή στήριξη και αγάπη του κόσμου.