Τηλεοπτική αρπαγή της Κατερίνας Ζαρίφη απο τον ΑΝΤ1

Τηλεοπτική αρπαγή της Κατερίνας Ζαρίφη απο τον ΑΝΤ1

Ενώ όλοι περιμέναμε να τη δούμε στο "Μες στην καλή Χαρά", φαίνεται οτι θα μας καλημερίζει στο πλάι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου. Η πρόταση και η συμφωνία  με το ρεπορτάζ της  εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη έγινε  με αστραπιαίο τρόπο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και δε σηκώνει τηλέφωνα εδώ και τρείς μέρες. Αυτό σημαίνει πολλά. Η μη υπογραφή κάποιου χαρτιού με τον Alpha της έδινε αυτή την ανασφάλεια που και τελικά την έκανε να διστάσει. Το ένστικτό της αλλά και η φιλία της με τον Παύλο Σταματόπουλο που φέτος θα είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου έκλεισαν τη συμφωνία και απο τις 17 Οκτωβρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπει στη μεγάλη παρέα της μαραθώνιας πρωινής ζώνης που θα έχει ως μεγάλο leader τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αναμένουμε την ανακοίνωση του καναλιού που πολύ πιθανό να το κάνει στην παρουσίαση του προγράμματος σε λίγες μέρες. Η έκπληξη έγινε και το πρόσωπο του Σεπτεμβρίου που ακούστηκε και δίχασε πολύ με το αν θα είναι στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού έκανε την ανατροπή και η παρουσιάστρια της Κάτζας δνε το πήρε με το καλύτερο τρόπο αυτό το άδειασμα.