Η Naomi Campbell με τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και όλοι μιλούν για αρραβώνα

Η Naomi Campbell με τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και όλοι μιλούν για αρραβώνα
File - Naomi Campbell attends the Victoria's Secret "The Tour '23" event on Wednesday, Sept. 6, 2023, in New York. The event marks the company's biggest marketing investment in the past five years and its latest efforts to reverse several years of sales declines and its supercharged sexy image that left it irrelevant to many women. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File) 2023 Invision

Λίγους μήνες αφότου έγινε και πάλι μητέρα.

Με ένα νέο, άκρως εντυπωσιακό δαχτυλίδι εθεάθη η Naomi Campbell, στους αγώνες grand prix της Formula 1 στην πίστα Yas Marina Circuit στο Άμπου Ντάμπι όπου και έδωσε το «παρών». Το super model, που διανύει το 53ο έτος της ηλικίας του, πυροδότησε με τον τρόπο αυτό τις φήμες που την θέλουν να αρραβωνιάστηκε.

https://www.instagram.com/p/CxoVuEzMhel/

Ο λόγος είναι πως δεν επρόκειτο για ένα απλό δαχτυλίδι, αλλά για ένα μεγάλο εντυπωσιακό κόσμημα που φορούσε μάλιστα στο λεγόμενο «γαμήλιο» δάχτυλο- εκεί δηλαδή που συνηθίζεται να φορά κανείς τη βέρα του. Βέβαια, η ίδια δεν έχει καν επιβεβαιώσει τη σχέση της με κάποιον. Οπότε, αν πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων, η ταυτότητα του αρραβωνιαστικού της θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη για τους θαυμαστές της.

Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν έχει υπάρξει αρραβωνιασμένη με τον Adam Clayton, τον μπασίστα του ιρλανδικού ροκ συγκροτήματος U2. Ο μουσικός της έκανε την πρόταση γάμου το 1993, αλλά τελικά χώρισαν. Η «μαύρη γαζέλα» αργότερα αρραβωνιάστηκε με τον Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore, μέχρι που χώρισαν το 2002.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Naomi Campbell καλωσόρισε τον γιο της και δεύτερο παιδί της, γνωστοποιώντας την ευχάριστη είδηση με μια γλυκιά φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κρατούσε αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της. Στη λεζάντα της σημείωσε: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε αφάνταστα και σε περιβάλλουμε με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου. Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Πριν δύο χρόνια, το 2021, ένα δημοσίευμα της «The Sun» ισχυρίστηκε ότι η «βασίλισσα της πασαρέλας» ζούσε στην Αμερική με έναν νέο σύντροφο, με τον οποίο ήταν «πραγματικά χαρούμενη» και ότι το πρώτο lockdown του κορονοϊού την οδήγησε στην απόφαση να κάνει οικογένεια. «Η Naomi έχει πραγματικά ωριμάσει τον τελευταίο χρόνο και βρίσκεται σε ένα υπέροχο στάδιο στη ζωή της», είπε πηγή από το περιβάλλον της στη «The Sun». Πράγματι, τον Μάιο του 2021 το μοντέλο ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της.

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.