Η Μόνικα άλλαξε τα μαλλιά της και κάπως έτσι ακόμα μία «ορκισμένη» μελαχρινή υπέκυψε στη μεγάλη τάση

Η Μόνικα άλλαξε τα μαλλιά της και κάπως έτσι ακόμα μία «ορκισμένη» μελαχρινή υπέκυψε στη μεγάλη τάση

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά λίγους μήνες μετά τη δεύτερη γέννα. 

Πάνε 15 χρόνια από τότε που η Monika κυκλοφόρησε τον πρώτο της επίσημο δίσκο «Avatar». Και ποιος δεν έχει ακούσει το κομμάτι «Over the hill» που εκτόξευσε τη φήμη της και συμπεριλήφθηκε στο 1ο της άλμπουμ;

Πίσω στο 2023 και η κατά κόσμον Μόνικα Χριστοδούλου δεν έπαψε ποτέ να δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια, έκανε σημαντικές συνεργασίες και συναυλίες, έζησε για αρκετό διάστημα μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, παντρεύτηκε στο Μαλιμπού, έγινε μητέρα δύο παιδιών, επέστρεψε στην Ελλάδα, έκανε δύο χρόνια καραντίνα στις Σπέτσες, υπέγραψε το σάουντρακ του «The Lost Daughter» στο Netflix, συνέχισε να βγάζει υπέροχα τραγούδια και στα πιο πρόσφατα νέα της αυτά τα τραγούδια έχουμε όλοι τη δυνατότητα να τα απολαύσουμε και live μιας και οι 4 πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της στο VOX έχουν ήδη ξεκινήσει και μένουν ακόμα δύο Πέμπτες (14 και 21/12).

https://www.instagram.com/p/Cwzn5SQrxUi/

Παράλληλα, η γνωστή ερμηνεύτρια κάνει και εμφανίσεις και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπως στη Θεσ/νίκη και τη Λάρισα ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι εκείνος στον οποίο διοχετεύεται το πρόγραμμά της για τους πιστούς της θαυμαστές.

Η Monika είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της: Η συμμετοχή στο Netflix, η Eurovision 2023 & το νέο βήμα

Στο official account της ήταν που είδαμε και τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της. Η Μόνικα, που έχει υιοθετήσει το καρέ σε διάφορες παραλλαγές στο μήκος, πλέον έχει τα μαλλιά της σε ginger απόχρωση και η αλήθεια είναι πως η εν λόγω αλλαγή τής πάει πολύ.

https://www.instagram.com/reel/C0cB6QPIx9-/

Όπως θα δεις και παρακάτω, η Ελληνίδα Hilary Swank είναι στην καλύτερη φάση της, τόσο δημιουργικά όσο και στο beauty σκέλος αφού αν και ορκισμένη μελαχρινή μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα την κάθε ανατρεπτική απόχρωση. Μία απόχρωση που λίγες γυναίκες θα τολμούσαν.

https://www.instagram.com/reel/C0jxahwofKS/

Τι έλεγε η Μόνικα πριν από έναν χρόνο με αφορμή την κυκλοφορία του «Christmas is all around»

Πριν από έναν χρόνο, η Μόνικα παραχώρησε συνέντευξη στο Queen.gr και παρακάτω μπορείς να δεις κάποια αποσπάσματα.

Monika, το ετερόκλιτο κοινό σου που δεν γνωρίζει από ηλικίες, τοποθεσίες και ταμπέλες, αλλά επικοινωνεί μέσω της ψυχής, συμφωνεί πως «η Μόνικα είναι η απάντηση προς πολλούς ανθρώπους του χώρου που καταστρέφουν την ελληνική μουσική σκηνή». Από τη Μόνικα του «Over The Hill» μέχρι σήμερα με το «Christmas is all around» εσύ ποια είσαι;

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να κρίνει τους άλλους και να σπαταλάει ενέργεια. Θέλω να μένω πιστή στο όραμά μου και σε αυτό που επέλεξα να κάνω. Συνεχίζω να είμαι τελειομανής και δημιουργική. Θέλω να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Θέλω διαρκώς να εξελίσσομαι. Στο παρελθόν κλεινόμουν σε ένα δωμάτιο και επικεντρωνόμουν μόνο στη μουσική μου και έχανα ένα πολύ σημαντικό μέρος από πράγματα που θα μπορούσαν να προκύψουν μέσα από τη δουλειά μου. Πλέον είμαι πιο ώριμη και ανοιχτή σε πράγματα που την αφορούν. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στη μουσική ως φυσική εξέλιξη του προηγούμενου.

Το γεγονός πως διατηρείς ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social media έκανε πολλούς ανθρώπους να αναρωτηθούν πού ήσουν όλο αυτό το διάστημα.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή μου έχει αλλάξει σε βασικούς τομείς και η κάθε αλλαγή σηματοδοτεί και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου το οποίο δεν θα μπορούσε να μην αφορά και τη μουσική. Νιώθω ευλογημένη και διανύω μία πολύ δημιουργική περίοδο. Η ζωή μου άλλαξε από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη μου, Μελίνα. Από τη στιγμή που γίνεσαι μητέρα, η ζωή έτσι και αλλιώς αλλάζει και η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο. Έδωσα στον εαυτό μου περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσω τη μητρότητα και εμένα, να ταξιδέψω και να δουλέψω επάνω σε πράγματα που τόσο αγαπώ. Παράλληλα, πιστεύω ότι για τα πάντα στη ζωή υπάρχει το σωστό timing. Όταν όλα κυλούν γρήγορα, μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια. Και εγώ είμαι στη κατεύθυνση που θέλω.

Δες όλη τη συνέντευξη εδώ.