Αλεξάνδρα Λοιζου: Το σέξι κορίτσι κατακτά την Βραζιλία

Αλεξάνδρα Λοιζου: Το σέξι κορίτσι κατακτά την  Βραζιλία

H Αλεξάνδρα Λοίζου κάνει θραύση στην Βραζιλία με το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και με τις γοητευτικές και σέξι αναλογίες της.

Για πρώτη φορά ελληνίδα φιλοξενείται σε Βραζιλιάνικο κανάλι και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία. Η Αλεξάνδρα Λοίζου – η σέξι φιλάνθρωπος- που ασχολείται με μικρά παιδάκια σε ορφανοτροφεία στην Αφρική και όχι μόνο δέχτηκε πρόσκληση από το ULTRA CHANNEL για το βραδινό σόου «BIBO NUNE». Κανένας έλληνας δεν έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα και περίπου 45 εκατομμύρια κόσμος παρακολούθησε την εμφάνιση του κοριτσιού που στην Ελλάδα το μάθαμε μέσα από το μόντελινγκ και τις κοσμικές εμφανίσεις της μαζί με την παρέα της.

Το Queen.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την Βραζιλία και μίλησε με την ξανθομαλλούσα και άκρως μορφωμένη κοπέλα που όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μιλάει Ρουμανικά και Αγγλικά. « Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Είχα την τιμή να με καλέσουν σε ένα σόου που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και σε Ευρωπαικό κράτος. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για την ζωή μου (χαμογελάει και αστειεύεται) και να μοιραστώ εμπειρίες μου με τους συνεργάτες μου για το έργο που επιτελούμε σε ορφανοτροφεία στην Αφρική. Σε λίγες μέρες θα κάνω μια φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού για τα Χριστούγεννα και θα ακολουθήσουν εδώ βήμα βήμα την διαμονή μου αλλά και την δουλειά που θα γίνει».

Η Αλεξάνδρα θα επιστρέψει στην χώρα μας σε δέκα μέρες περίπου και στην προσωπική της ζωή είναι single. Συζητήθηκε όσο καμία άλλη κοπέλα για την σχέση της με τούρκο ποδοσφαιριστή αλλά αυτό το καυτό ειδύλλιο έληξε το καλοκαίρι μετά από δική της απόφαση. Η ενασχόλησή της με τις φιλανθρωπίες μετά τον γάμο που έκανε με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο άλλαξε τον τρόπο σκέψης της και τον τρόπο που ζει. Ταξιδεύει συνέχεια και έχει κατηγορηθεί πολύ από τον άνετο τρόπο που ζει με ακριβά αυτοκίνητα και με παροχές που όλοι θα ζηλεύαμε . Αυτά όλα τα εξήγησε στην παρουσιάστρια του σόου. Και μάλιστα στην προσφώνηση της εκπομπής υποδέχτηκαν την σέξι κοπέλα ως «Η Ελληνίδα της δική μας καρδιάς είναι σήμερα εδώ στην παρέα μας». Κάτι ιδιαίτερα τιμητικό!