Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Βασιλική Τρουφάκου και στο «mommy cool» post η Γερμανού σχολίασε επικά

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Βασιλική Τρουφάκου και στο «mommy cool» post η Γερμανού σχολίασε επικά
Instagram

«Έρχεται μικρό τρουφάκι» λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της σειράς ο «Γιατρός» στην οποία πρωταγωνίστησε η γνωστή ηθοποιός. 

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής». Με αυτές τις 6 λέξεις η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου. Με μια φωτογραφία βγαλμένη από σελίδες περιοδικού, η 38χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Famagusta του Mega μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την ευχάριστη είδηση και από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης οι διαδικτυακές ευχές «έπεσαν» βροχή.

https://www.instagram.com/p/C3hXVyQNjzU/

«Τρουφάκι μου 🙏🏼❤️ έρχεται μικρό τρουφάκι 😍❤🧿🧿 όλα με το καλό», ήταν το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού το οποίο και ξεχώρισε από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης.

Untitled.png

Στη ανακοίνωση, έσπευσαν φυσικά και άλλοι καλλιτέχνες να ευχηθούν στην ηθοποιό που 10 σχεδόν χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Daddy Cool» βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Μεταξύ αυτών και ο δημιουργός της σειράς «Famagusta», Ανδρέας Γεωργίου.

ddd.png

Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της σειράς ο «Γιατρός» του Alpha και λίγο μετά την πρεμιέρα του «Famagusta» στο Mega, η ηθοποιός διανύει την καλύτερη στιγμή της ζωής της και η ανακοίνωσή της ήρθε λίγο αφότου διέρρευσε η ευχάριστη είδηση στα Μέσα και συγκεκριμένα στη Real Life.

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Στην Ελλάδα δεν περισσεύει ο καλός λόγος και κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια»

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η νέα σειρά του MEGA, «Famagusta» όσο και την προσωπική της ζωή μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) λίγο πριν ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός.

«Δεν απαντάω στις κριτικές, ας λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος, έτσι κι αλλιώς. Κάποιες φορές είναι δίκαιες οι κακές κριτικές και είναι η άποψη του καθενός. Δηλαδή τα κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια. Κάναμε όλη μια δουλειά, βγήκε ένα τελικά προϊόν και εσύ το βλέπεις και λες μηδέν ενώ ο άλλος το βλέπει και λέει αριστούργημα. Αυτή είναι και η υποκειμενικότητα» είπε αρχικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η σειρά Famagusta.

«Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς για την προσωπική σου ζωή, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου. Σε μια πρεμιέρα θα πας με την σχέση σου αλλά θα πιαστούμε χέρι χέρι σε λίγο, σε δέκα μέτρα, όχι στο διάστημα που θα φτάσεις να περάσεις από τους φωτογράφους», ανέφερε σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύντροφός της δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/C3NcFi4Nbaz/

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα ηθοποιό

Με καταγωγή από τα Παπαδιάνικα Λακωνίας, η Βασιλική Τρουφάκου είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχείου. Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Κάτω Παρτάλι» αλλά και από θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Νέου Κόσμου όπως η Έντα Γκάμπλερ.

Το 2016, στην τελετή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κέρδισε το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης.

Η πλέον πρόσφατη συμμετοχή της είναι στην δραματική τηλεοπτική σειρά του Mega Channel, Famagusta (2024), στον ρόλο της Ιφιγένειας Χαραλάμπους.

https://www.instagram.com/p/Cr_fjAnrL6E/

Η Β. Τρουφάκου καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός» αλλά και για τη θεατρική παράσταση «Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας».

«Δεν έχεις πολλές δυνατότητες επιλογής στην Ελλάδα, αυτό πρέπει να το πούμε. Όσες επιλογές κάνουμε οι εγώ και οι συνάδελφοι ηθοποιοί στην Ελλάδα, γίνονται με αίμα. Υπάρχει ένα κόστος οικονομικό, ψυχικό. Το τρέχεις μόνος σου, δεν σε τρέχουν δέκα άνθρωποι να σου πουν να μην πατήσεις όλες τις λακούβες που θα βρεις στον δρόμο σου και να πατήσεις τις μισές».

«Ο δικός μου δρόμος είχε λακούβες, έχει κάθε μέρα λακούβες. Πέφτουμε στις λακούβες. Είναι σίγουρα ένα επάγγελμα αντοχής, ό,τι έχετε ακούσει με την έκθεση και με την τέχνη είναι αγώνες αντοχής. Πέρα από αυτό, πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τον πιο γρήγορο μεταβολισμό στον πλανήτη. Ό,τι μπαίνει να βγαίνει πολύ γρήγορα, να πάρεις την εμπειρία, να το πετάξεις και να φύγεις. Δεν έχω κάνει ένα μεγάλο βούλιαγμα όσο είμαι σε αυτήν τη δουλειά, να μη χτυπήσει το τηλέφωνό μου. Μου έχουν τύχει ατυχίες, να κλείσουν δουλειές και να χαλάνε τελευταία στιγμή».

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ο Γιατρός» είχε πει: «Η Σοφία έχει και κάτι άλλο πέρα από του τραγικού που έχει με τον σύντροφό της. Το περίμενε δέκα χρόνια, τον ήθελε αλλά πέρα από αυτό, έχει μείνει μόνη της στη δουλειά, γαλουχήθηκε από τον Ανδρέα. Την έχει αφήσει λίγο μόνη της, είναι ένας άλλος ο Ανδρέας, της έχει διαταράξει την πραγματικότητα».