Άγνωστο πότε θα βγει στον αέρα ο "Όμορφος Κόσμος" του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Άγνωστο πότε θα βγει στον αέρα ο "Όμορφος Κόσμος" του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μπορεί να έχουμε δει τρέιλερ, αλλά δεν πάει να πει οτι αρχές Νοεμβρίου θα δούμε το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης να κάνει την πρεμιέρα του με την ταξιδιωτική εκπομπή του. Μια-μια η σειρά και οι παραγωγές του καναλιού ή αναβάλλονται ή περιμένουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν.

Τα σίριαλ σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα αρχίσουν από τις 14 Νοεμβρίου. Ενώ στο "Μaster Chef Junior" που ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Νοεμβρίου μάλλον θα πάει λίγες μέρες πιο μετά. Το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε την περσινή σεζόν με επιτυχία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "MONEY DROP" θα βγει κανονικά στον αέρα μιας και είναι μαγνητοσκοπημένα απο πέρυσι τα επεισόδια, το δεύτερο Σάββατο του μήνα και οχι Τετάρτη όπως περιμέναμε. Ο "Όμορφος Κόσμος" έχει προχωρήσει σε γυρίσματα και μοντάζ αλλά περιμένει απο τον προγραμματισμό πότε θα ξεκινήσει. Αυτό που παίζει ρόλο για τον παρουσιαστή, είναι ότι ήταν συνεπής προς το κανάλι και παρέδωσε έτοιμα επεισόδια.

Μάλιστα είναι τόσο καλογυρισμένα που προκάλεσαν τα θετικά σχόλια του κυρίου Μπούτου. Το Mega επειδή μπορεί να βγει κάποιος και να πει γιατί κόβουν και ράβουν όλα τα σίριαλ και τα σόου - βλέπε "Just the Two of Us" και "50-50"- προσπαθεί να φέρει σε ένα ισοζύγιο την διαφημιστική πίτα και να μην κάψει ένα πρόγραμμα απλά για λίγα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πιστεύουν πολύ στην επιτυχία του και σκοπεύουν να βγάλουν τα λεφτά τους με το παραπάνω. Δεn τίθεται θέμα κοψίματος για το πρώτο μισό της σεζόν αλλά για μια μικρή καθυστέρηση λίγων εβδομάδων ίσως.