Ποια είναι η Ελληνίδα που έχει αναστατώσει το Βρετανικό X Factor;

Ποια είναι η Ελληνίδα που έχει αναστατώσει το Βρετανικό X Factor;

Μα φυσικά η διάσημη κριτής του γνωστού talent show, Tulisa Contostavlos.

Η Τούλα Πωλίνα Κοντοστάβλου ή ευρύτερα γνωστή ως Tulisa Contostavlos είναι η εικοσιτριάχρονη ΕλληνοΪρλανδή που λατρεύουν όλοι στη Γηραιά Αλβιόνβα καθώς είναι η πιο αξιομνημόνευτη και δυναμική παρουσία του φετινού, όγδοου κύκλου του Βρετανικού X Factor.

Η Tulisa βρίσκεται χρόνια στο προσκήνιο της show biz ως τραγουδίστρια του πετυχημένου hip hop συγκροτήματος Ν-Dubz, αλλά τώρα με τη συμμετοχή στο talent show η φήμη της έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και όπως η λατρεία του κοινού.

Το ατίθασο κορίτσι όπως έχει πει πέρασε δύσκολα εφηβικά χρόνια με καταχρήσειςι, αλλά με τη βοήθεια του Έλληνα θείου της Βύρωνα και τη συνεργία του ξάδερφου ράπερ Dappy ή αλλιώς Κωνσταντίνου Κοντόσταβλου κατάφερε να γίνει μία αξιοσέβαστη και πετυχημένη pop star.

Στο φετινό κύκλο του X Factor είναι κριτής μαζί με το Louis Walsh, την Kelly Rowland και τον Gary Barlow των Take That και έχει αναλάβει να ετοιμάσει τα group του διαγωνισμού. Νέα και ασυμβίβαστη δεν φοβάται να πει την άποψη της ακόμα και αν αυτή διαφωνεί με όλους και να φέρει το γνωστό reality στην Ελλάδα ακόμα και οι Άγγλοι δεν είναι οι μεγαλύτεροι φιλέλληνες.

Αν δεν την ξέρετε ήδη δεν έχετε παρά την αγαπήσετε όπως έχει κάνει και όλος ο βρετανικός που πίνει ούζο στο όνομα της Tulisa.