Το κορίτσι των πολεμικών τεχνών που εκπλήσσει στο "Dancing on Ice"

Το κορίτσι των πολεμικών τεχνών που εκπλήσσει στο "Dancing on Ice"

Είναι μόλις 18 ετών και η πρόταση για συμμετοχή στο σόου του πάγου ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στο χώρο του αθλητισμού που λατρεύει. Η Μαριάννα Καλλέργη έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της.

Ταχύτητα, δυναμισμός και επιμονή είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τη νεαρή Μαριάννα. Μαζί με τα υπόλοιπα επώνυμα πρόσωπα που θα δώσουν το παρών στο σόου στις 6 Νοεμβρίου κάνει πολλές πρόβες και το αρχικό άγχος που είχε πλέον τις βγαίνει σε κάτι δυναμικό και αποφασιστικό.

Το καλλίγραμμο σώμα που έχει αποκτήσει από τη γυμναστική και το MUAY THAI είναι μεγάλο ατού και οι υπεύθυνοι της παραγωγής διάλεξαν τη μελαχρινή κοπέλα μέσα από άλλα πρόσωπα που τουλάχιστον ονομαστικά είχαν μεγαλύτερο βάρος. Το συγκεκριμένο σόου δείχνει ότι δεν ήθελε απλά κάποια ονόματα να εντυπωσιάσει. Θέλει να προκαλέσει με τις επιδόσεις των συμμετεχόντων και να μάθουν οι Έλληνες τηλεθεατές τι πάει να πει παγοδρομία. Η χημεία με τους συμπαίχτες της είναι άψογη και το δείχνει και το φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε. Στην προσωπική της ζωή η Μαριάννα αν και πολύ μικρή είναι ισορροπημένη και μόνη της δίνει απαντήσεις σε τυχόν πειράγματα ανδρών.