Στα παρασκήνια της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου

Στα παρασκήνια της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου

Σαν σίφουνας πέρασε και χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος από τις τηλεοπτικές μας οθόνες με περίπου 1,4 εκατομμύρια κόσμου να τον παρακολουθεί.

Κάτω από την σκηνοθετική ματιά του Σάκη Σιάρκου και την καθοδήγηση του Κώστα Λαζόπουλου (αδερφού του Λάκη) η εκπομπή έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και το έζησα χτες που βρέθηκα από πολύ νωρίς στα στούντιο στου Ρέντη. Ο Λάκης Λαζόπουλος από τις 5.30 το απόγευμα κάνει πρόβα όλο το κείμενο που παρακολουθούμε όλοι μας το βράδυ.

Κανονικά μαζί με τον μαέστρο του Στέφανο Κόκκαλη που συνεργάζεται επτά χρόνια ρολάρει και ετοιμάζει την παραμικρή λεπτομέρεια για τη θεατρική του παράσταση. Στις 20.53 έκανε την εμφάνισή του στο πλατό και αποθεώθηκε. Χειροκροτήματα και μουσική από τον dj του πλατό που ξεσήκωνε τον κόσμο με τις επιλογές του. Ρέμος, Δάντης, Νίνο. Ξένες επιτυχίες σαν μουσικά χαλιά έδωσαν την ευκαιρία στον ηθοποιό- μουσικό- συγγραφέα να καλησπερίσει το κοινό και να τους παρακαλέσει κατά την διάρκεια της εκπομπής να μην γίνεται μεγάλη φασαρία και αποσυντονίζεται.

Στις 23.10 έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Μεγάλο άγχος, πολλά βίντεο , σκετς με Βουτσά και Σταρόβα που αποθεώθηκαν και απίστευτος συγχρονισμός με τους συνεργάτες του. Δεν το πίστευα αυτό που υπάρχει πίσω από τις κάμερες και με πόσο αγάπη γίνεται. Η είδηση με το χθεσινό Τσαντίρι ήρθε όταν πλησίασα τον Λάκη και του είπα πότε τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου; Και μου απάντησε: "Στις 6 Δεκεμβρίου σταματάω για τις γιορτές και στην συνέχεια από Ιανουάριο ξεκινάω για να κατεβάσω ρολά τον Μάρτιο. Ακόμη έχω να φανταστείς 15 Τρίτες".

Στο φωτογραφικό υλικό παρακολουθείτε όλα όσα έγιναν στα διαλλείματα του σόου . Είναι η καλύτερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό νομίζω δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς είτε είναι φίλος του Λάκη είτε όχι!