Παρελθόν απο το "Μες στην καλή Χαρά" ο Βασίλης Λιάτσος

Παρελθόν απο το "Μες στην καλή Χαρά" ο Βασίλης Λιάτσος

Παρελθόν απο την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Βασίλης Λιάτσος. Αν και ακούστηκε οτι θα υπήρχε  άλλη μια παραίτηση το μεσημέρι της Κυριακής αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Βασίλης Λιάτσος, ένας από τους συνεργάτες- συμπαρουσιαστές της εκπομπής του ALPHA, για ενάμιση χρόνο, διέκοψε τη συνεργασία του με το "Μες στην Καλή Χαρά" ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει κάτι ώστε να περίμενε κάποιος πως θα προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Το πόστο του Βασίλη στον καναπέ έλειπε από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου και από τους τίτλους έναρξης της εκπομπής και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Σαββάτου η δήλωση της Ναταλίας μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη!

"Θέλω να σας πω ότι δεν είναι στην παρέα μας ο Βασίλης Λιάτσος πια, για δικούς του προσωπικούς λόγους. Τον ευχαριστούμε όμως πάρα πολύ για την καταπληκτική παρέα που μας προσέφερε τον ενάμιση χρόνο που ήταν στο "Μες στην Καλή Χαρά". Ένα σπουδαίο παιδί με ήθος! Εξαιρετικά αγαπημένος φίλος που θα παραμείνει φίλος, γιατί οι φιλίες των ανθρώπων δεν τελειώνουν σε ένα τηλεοπτικό πλατό, ούτε μες στη δουλειά. Οπότε, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Βασίλη". Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για πολύ κακή διαχείρηση στον αέρα και τον χρόνο που θα ήθελε ο νεαρός και πολύ χαμηλών τόνων μουσικός παραγωγός- συμπαρουσιαστής.