Έλενα Παπαβασιλείου: "Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Χρήστο Φερεντίνο"

Έλενα Παπαβασιλείου: "Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Χρήστο Φερεντίνο"

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Real News η Έλενα Παπαβασιλείου ξάφνιασε με την ειλικρίνειά της ότι ήταν και είναι δύσκολο να ενσωματωθεί στην ομάδα του "Μέσα στην καλή Χαρά". Αναφέρθηκε στο σύντροφό της αλλά και στον Χρήστο Φερεντίνο.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένη και σε μια φάση της ζωής της όμορφη. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Αλιόσα Γκρισίν παρόλο που προτιμά να μην μιλάει πολύ για αυτό. "Ναι είμαι ερωτευμένη, αλλά προτιμώ να το ζω πολύ και να λέω λίγα γι' αυτό", υποστήριξε στον δημοσιογράφο. Για τον θεσμό της οικογένειας τόνισε: "Όχι δεν αγχώνομαι. Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά μάλλον δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι. Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας και είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Θέλω να πιστεύω ότι το "για πάντα μαζί". Και σίγουρα αν πάρεις την απόφαση να παντρευτείς δεν σκέφτεσαι το πότε θα χωρίσεις.

"Η Έλενα Παπαβασιλείου έχει σκεφτεί τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης και showbiz. "Φυσικά και το έχω σκεφτεί! Στην τηλεόραση όλοι είμαστε αναλώσιμοι, πόσο μάλλον με την κρίση. Όποιος δεν τον έχει σκεφτεί, ή είναι αφελής ή έχει έπαρση ή έχει τρελό μέσο", δήλωσε. Δε δίστασε να μιλήσει για τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά αλλά θα ήθελε να συνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Χρήστο Φερεντίνο. Για την Σίσσυ πάντως καμία αναφορά. Στην ερώτηση τέλος αν νιώθει sex symbol είπε: "Όσες φορές το έχω ακούσει, δεν παύω να ξαφνιάζομαι! Αφού με ρωτάς, δε νιώθω sex symbol, αλλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας."