Το κορίτσι που παραλίγο να ήταν στο "Πρωινό ΑΝΤ1"

Το κορίτσι που παραλίγο να ήταν στο "Πρωινό ΑΝΤ1"

Μια φωτογράφηση με καλλιτεχνική διάθεση. Ένα κορίτσι σκέτο γλύκα. Η Αντωνία Καλλιμούκου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με το ντεμπούτο της στην τηλεόραση αλλά έμεινε εκτός αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν στην ομάδα του "Πρωινό ΑΝΤ1". Η ίδια φωτογραφίζεται και μιλάει για το μέλλον της.

Είναι δύσκολο να είσαι ωραία και ειδικά ένα κορίτσι που δοκίμασε τις αντοχές του και στην τηλεόραση. Η Αντωνία δίνει την απάντηση της μέσα από συνέντευξη της.

''Πολλές φορές με ρωτούν 'πόσο εύκολο είναι να πείσεις τους άλλους ότι είσαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία;'. Αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το ζήτημα και ποτέ δεν είχα ανασφάλεια μήπως με παρεξηγήσουν οι άλλοι. Πάντα φρόντιζα να δείξω μέσα σε λίγα λεπτά το τι ακριβώς είμαι. Και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτούς που με σχολιάζουν πριν με μάθουν. Από τη γνώμη των άλλων δεν θα αφήσω ποτέ τίποτα να με επηρεάσει. Γιατί κανείς από αυτούς δεν θα έρθει να με σηκώσει ή να μου πει 'μπράβο'. Κανένας δεν θα πεινάσει μαζί μου, δε θα χαρεί μαζί μου, δε θα κλάψει μαζί μου.''.

Πολύ ώριμη για την ηλικία της η σέξι Αντωνία συνεχίζει σχολιάζοντας: Στην Ελλάδα θεωρείται κακό το να ασχολείσαι με πολλά, είναι σαν να μην ξέρεις την ταυτότητά σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βάλουμε ταυτότητα, τι είμαι, τι δηλώνω. Δηλώνω αυτά που νιώθω, αυτά που κάνω κι αυτά που εκφράζω. Είμαι όλα αυτά που κάνω, που αισθάνομαι και που εκπέμπω ως άνθρωπος. Δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε συγγραφέας, ούτε οικονομολόγος ούτε πρωτάρα παρουσιάστρια ούτε μαθήτρια υποκριτικής - τίποτα δηλαδή, τίποτα μόνο. Είμαι όλα αυτά που κάνω και ο καθένας μας με κρίνει σε κάθε τομέα με βάση τη δουλειά μου.''

Λόγια που βγάζουν και μια πικρία για μια κοπέλα που στο πλάι του Θανάση Πάτρα και της Νάντιας Μπουλέ ήταν η έκπληξη του καλοκαιριού. Στη συνέχεια ήταν φαβορί να είναι το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη και παρουσιάστηκε κανονικά στο πρόγραμμα του μαραθωνίου του Αντ1 ότι θα είναι στο team του Χρήστου Φερεντίνου. Ξαφνικά όλα χάλασαν. Ο λόγος άγνωστος ακόμη με επικρατέστερο σενάριο να ζητά κάτι το οποίο την εκφράζει και στον χρόνο που της αναλογεί. Τελευταία εμφάνιση του μοντέλου ήταν στην κλήρωση ΛΟΤΤΟ στον ΑΝΤ1 που ήταν καλεσμένη στο πλατό του Χρήστου Φερεντίνου. Είναι ταλαντούχα, σέξι αλλά δε την έχει στενοχωρήσει όλο αυτό. Και βέβαια δε θέλει να απαντάει σε φήμες και σε ότι έχει γίνει.