Ο νέος άντρας της JLo

Ο νέος άντρας της JLo

Προφανώς η διάσημη τραγουδίστρια έχει ένα κόλλημα με τους χορευτές.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Marc Anthony, και μέσα σε αυτούς τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, έντυπα και ψηφιακά, πρόλαβαν να συνδέσουν την σούπερ σταρ όχι με έναν, αλλά με δύο διάσημους άντρες της showbiz. Ο πρώτος ήταν ο συμπρωταγωνιστής της στο videoclip «I'm Into You» και διάσημο μοντέλο και ηθοποιός από την Κούβα, William Levy, και ο δεύτερος ο πρωταγωνιστής του «Hangover», Bradley Cooper. Ως είθισται, όμως, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις η JLo δεν είχε επιβεβαιώσει τις φήμες. Ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει την εμφάνισή του ένας τρίτος άντρας, και τα σενάρια για μια νέα σχέση της Lopez να είναι, επιτέλους, πιο αληθοφανή από ποτέ.

Το Us Weekly παρουσίασε σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ τον, κατ' αυτούς, επίσημο νέο σύντροφο της Jennifer Lopez, ο οποίος ακούει στο όνομα Casper Smart, κατάγεται από το Anaheim της California και είναι ένας από τους προσωπικούς χορευτές της. Σας θυμίζει κάτι; Τον δεύτερο άντρα της και επίσης προσωπικό της χορευτή, Chris Judd, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2001 έως το 2003, μήπως;

Οι φήμες θέλουν το νεόκοπο ζευγάρι να βγαίνει μυστικά ραντεβού εδώ και αρκετές εβδομάδες, αμέσως μετά την πρόσληψή του ως χορευτή της Lopez για το show της στο San Francisco.

Ο Smart λέγεται πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τις γυναίκες, καθώς η καθημερινή δουλειά του στο Club Boulevard στο LA τον θέλει να χορεύει όλο το βράδυ γυμνό από τη μέση και πάνω, ενώ έχει επίσης παίξει στις ταινίες «Honey 2» και «Step Up 3D». Εντάξει, δεν είναι και ο Al Pacino, αλλά το παιδί είναι μόλις στα 20κάτι του (τα μισά χρόνια, δηλαδή, από την Lopez η οποία βρίσκεται αισίως στα 42).

Ωστόσο, μια πηγή λέει πως η σχέση Lopez-Smart «δεν είναι τίποτα το σοβαρό» και είναι μόλις λίγων εβδομάδων. Και η αλήθεια είναι πως το ίδιο ελπίζουμε κι εμείς, καθώς ο κύριος Smart δεν μας φαίνεται καθόλου «smart» επιλογή για την σταρ αλλά και μαμά δύο παιδιών, Jennifer.