Προσοχή! Οι θαυμαστές της Britney δαγκώνουν

Προσοχή! Οι θαυμαστές της Britney δαγκώνουν

Και μιλάμε κυριολεκτικά.

Όλοι μας έχουμε πωρωθεί κατά καιρούς με κάποιον καλλιτέχνη και τη δουλειά του, είτε αυτός ήταν μουσικός, είτε ηθοποιός, είτε οτιδήποτε. Πόσοι από εσάς όμως καταφέρατε να τους δαγκώσετε, κυριολεκτικά, και να γευτείτε λίγο από το δέρμα του ειδώλου σας;

Αυτό ακριβώς έκανε ένας θαυμαστής της Britney Spears πρόσφατα, και κέρδισε επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου φαν της τραγουδίστριας, ή έστω του πιο παρανοϊκού.

Η Britney έδωσε τις προάλλες μια συναυλία στο Rio de Janeiro και, όπως σε κάθε show της στα πλαίσια της περιοδείας «Femme Fatale», ανέβασε έναν θαυμαστή της πάνω στην σκηνή για να του κάνει το καθιερωμένο pole dancing. Όταν όμως ήρθε η στιγμή όπου η τραγουδίστρια πιάνεται από τον στύλο πίσω από τον τυχερό φαν και τυλίγει τα πόδια της γύρω από τον λαιμό του, ο εν λόγω θαυμαστής μην μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, έδωσε μια γερή δαγκωνιά στην γάμπα της Britney.

Προφανώς ο άνθρωπος το έκανε για να αποδείξει την λατρεία του απέναντι στο είδωλό του, η Britney όμως έριξε κατευθείαν μια ανήσυχη ματιά στους μπράβους που βρίσκονταν στα παρασκήνια και συνέχισε τον χορό της, αρχίζοντας να απομακρύνεται από τον θαυμαστή. Ευτυχώς το όλο συμβάν έμεινε στην δαγκωνιά και δεν υπήρξε συνέχεια, δεν είμαστε όμως και τόσο σίγουροι για το αν ο θαυμαστής έμεινε στο κοινό ή απομακρύνθηκε διακριτικά μετά το τέλος του τραγουδιού από τον χώρο.

Πάντως, πρέπει να είσαι πραγματικά μεγάλος φαν αν οι γάμπες της Britney Spears σε ελκύουν για να τις δαγκώσεις. Ή έστω παρανοΐκός.