Τι αποκαλύπτει ο στυλίστας της Αγγελικής Ηλιάδη για την σέξι εμφανιση της;

Τι αποκαλύπτει ο στυλίστας της Αγγελικής Ηλιάδη για την σέξι εμφανιση της;

Στο πλάι του Νότη Σφακιανάκη κερδίζει πολύ θετικά σχόλια. Όπως μας λέει και ο Μιχάλης Τσούκας η Αγγελική φέτος ανέβασε κι άλλο τον πήχη σε αυτό που λέγεται μόδα πάνω στην πίστα.

Εμφανίζεται στο πλάι του Νότη Σφακιανάκη και είναι πρώτη φορά που μια γυναίκα κάνει ντουέτο στο πλάι του πάνω στην πίστα. Ένα μίνι κεντητό φόρεμα Maria Patelis εντυπωσιάζει το κοινό και οι κριτικές που έχει δεχτεί είναι υψηλές.

"Φέτος προσπαθήσαμε μαζί με τον συνεργάτη μου Μάριο Κυπριώτη να αναδείξουμε την θηλυκότητα της Αγγελικής και να βγάλει προς τα έξω την ταυτότητα που ήθελε με σωστό τρόπο. Για τη φετινή της εμφάνιση με τον κύριο Σφακιανάκη επιλέξαμε δύο δημιουργίες Vrettos Vrettakos. Ειδικά το φόρεμα της έναρξης είναι μια μάξι διάφανη τουαλέτα όλη από δαντέλα με σβαρόφσκι που τονίζει και το υπέροχο σώμα της. Τα μαλλιά της επιμελείται ο Στέφανος Βασιλάκης και το μακιγιάζ ο Δημήτρης Δημητρούλης. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει με μεράκι και στο πλάι ενός ατόμου που θέλει να δουλεύει και να διασκεδάζει τον κόσμο. Η Αγγελική έχει χιούμορ, απίστευτη θηλυκότητα και είναι παρεξηγημένη αν δε την γνωρίσει κάποιος".

Φέτος η πρώην σύζυγος του αδικοχαμένου Μπάμπη Λαζαρίδη είναι πιο όμορφη και πιο λαμπερή. Πιο χαμογελαστή. Είναι ερωτευμένη στο πλάι του Κώστα Μηλιωτάκη και ένα βήμα πριν το γάμο. Όλα βοηθούν στο να έχει τα ηνία μαζί με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Μαρινέλλα στις πιο όμορφες παρουσίες της νυχτερινής Αθήνας.