Ο κόσμος ψήφισε Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "Πρωινό mou"

Ο κόσμος ψήφισε Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "Πρωινό mou"

Το τηλεοπτικό κοινό ήθελε τον Γρηγόρη του. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα μηχανάκια της AGB. Πάντως κερδίζει μέρα με τη μέρα πόντους και μεγάλη διαφορά το πρωινό του Mega απο αυτό του ΑΝΤ1.

Βασικός καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα χθες ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς έριξε χυλόπιτα και δεν έκανε παρέα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο, οι οποίοι κατέφυγαν σε λύση Κώστα Φραγκολιά. Από την άλλη πλευρά της ενημέρωσης η Πόπη Τσαπανίδου συνέχισε να κερδίζει νούμερα τηλεθέασης και να είναι σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο μονομάχο της που είναι το πρωινό του ΑΝΤ1.

Το ζεύγος του MEGA μαζί με τον παλαίμαχο της πρωινής ζώνης, έδωσε στο "Πρωινό mou" μέσο όρο 32,9%! Μάλιστα, την ώρα που ο Γρηγόρης έκανε τις αγαπημένες από τα παλιά τηλεφωνικές φάρσες, η τηλεθέαση έφτασε στο 42,1%! Η παρέα του "Πρωινό ΑΝΤ1" περιορίστηκε στο 19,7% με το "ΣΚΑΙ Τώρα" να ακολουθεί με 17,4%. Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες όμως ο Γρηγόρης έδειξε ότι του λείπει αυτό το πράγμα. Η πρεμιέρα του μπορεί να έκανε 27% αλλά τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη δε ξεχνιούνται και το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά έδωσε χρόνο στον παρουσιαστή να μιλήσει ανοιχτά για όλα τα θέματα που αφορούν την ζωή του, την χώρα μας, τα προσωπικά του.