Η Natalie Portman έχει πιάσει το νόημα

Η Natalie Portman έχει πιάσει το νόημα

Έχτισε μια εκπληκτική καριέρα, ξύρισε το κεφάλι της, έβγαινε με έναν χίπι, και τώρα είναι έγκυος και αρραβωνιασμένη με έναν γάλλο χορευτή.

Έχει καταφέρει να είναι αντικείμενο ψύχωσης για τους άντρες και θαυμασμού για τις γυναίκες. Ξεκίνησε με μια τεράστια επιτυχία την καριέρα της και στην πορεία απέδειξε πως δεν ήταν one hit wonder αλλά μία εκπληκτική ηθοποιός με μεγάλη γκάμα ρόλων. Είχε σχέση με τον μουσικό-χίπι-τριχωτό-άπλυτο Devendra Banhart και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί.

Και τώρα, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει η νέα της ταινία, «Βlack Swan», όπου όλος ο κόσμος μιλάει για τον ρόλο που θα της χαρίσει το Όσκαρ, η Natalie ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί του Benjamin Millepied. Το όνομα μπορεί να μην σας λέει πολλά, όμως ο Millepied είναι ο κύριος χορευτής και χορογράφος του New York City Ballet και χαίρει διεθνούς φήμης στον χώρο του. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Βlack Swan» όπου και συνεργάζονταν, και τώρα είναι αρραβωνιασμένοι και εν αναμονή του μωρού τους.

Το Queen, σύσσωμο, θα ήθελε να συγχαρεί θερμά το Ναταλάκι, γιατί εκπλήρωσε το όνειρο κάθε γυναίκας. Να κάνει καριέρα, να δοκιμάσει τα πάντα και, στο τέλος, να παντρευτεί έναν γάλλο χορευτή και να κάνει το/α παιδί/ά του. C' est la vie.