Η Καγιά λίγο πριν τα 48 μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα της ζωής: Η αλήθεια για τις φήμες χωρισμού
«Έχω μηδενίσει πολλές φορές το κοντέρ μου», είπε η Βίκυ Καγιά στο «Happy Day», εξηγώντας ότι το να κάνεις το «βήμα πίσω» κάποιες φορές είναι απαραίτητο.
Λίγες ημέρες πριν σβήσει τα 48 της κεράκια στις 4 Ιουλίου, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Πιο ώριμη, κατασταλαγμένη και ειλικρινής από ποτέ, η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ζωής της, στην αξία του να κάνεις ένα βήμα πίσω, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει ανοιχτά και με έντονη ενόχληση για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.
Στις φήμες για το διαζύγιο με τον Ηλία Κρασσά, ένα πράγμα αγχώνει την Βίκυ Καγιά
«Έχω μηδενίσει πολλές φορές το κοντέρ»
Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στη φιλοσοφία ζωής που έχει υιοθετήσει πλέον, τονίζοντας πως η οπισθοχώρηση είναι μερικές φορές απαραίτητη για να έρθει η εξέλιξη:
«Για να πας παραπέρα, για να έρθει κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο για εσένα θα πρέπει να κάνεις αυτό το βήμα πίσω. (...) Έχω κάνει αρκετή ψυχανάλυση, έχω πάθει πάρα πολλά ευτράπελα στη ζωή μου κι έχω μηδενίσει πολλές φορές το κοντέρ για να το ξαναφτιάξω και οικονομικά και προσωπικά και επαγγελματικά και έχω μάθει να ελίσσομαι μέσα σε αυτό».
Oι φήμες χωρισμού και η προστασία των παιδιών της
Η Βίκυ Καγιά εξήγησε για πρώτη φορά και τι συνέβη με τις fake ειδήσεις που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για την προσωπική της ζωή. Όπως εξήγησε, η ανάγκη της και του συζύγου της, Ηλία Κρασσά να διαψεύσουν τα εν λόγω δημοσιεύματα προέκυψε από την απόλυτη ανάγκη να προστατεύσουν τα δύο τους παιδιά, τα οποία πλέον έχουν μεγαλώσει και έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
«Ήταν τρελό αυτό που συνέβη. Ξεκίνησε όλο από ένα site, με το οποίο επικοινωνήσαμε κιόλας για να τους πούμε ότι δε γίνεται να γράφουν ανυπόστατα πράγματα, γιατί υπάρχουν και δυο παιδιά. Η αρχισυντάκτρια, μάλιστα τότε, είπε στον Σπύρο, τον συνεργάτη μου, ότι “εγώ δε θα βγω να διαψεύσω τον εαυτό μου, αυτό έγραψα, αυτό είναι”. Εντάξει…
Ήταν τρομερό γιατί ήμασταν εκεί, και οι άνθρωποι μας έβλεπαν, ήμασταν μαζί στην Ανάσταση, στο δρόμο, κάναμε μαζί Πάσχα. Δε ξέρω πώς έγινε όλο αυτό. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και συμβαίνουν και πάρα πολύ συχνά στα media, όχι μόνο σε μένα, και σε πολλούς άλλους. Παλιότερα δε θα έβγαινα να διαψεύσω κάτι, αλλά τώρα που τα παιδιά έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαβάζουν, ακούνε, τους το είπαμε γιατί ήταν παράξενο και είχε γίνει μεγάλη αναπαραγωγή χωρίς λόγο», εξήγησε η ίδια.
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι, ενώ όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη το 2025:
«Με τον Ηλία είμαστε στον δικό μας κόσμο μεταξύ μας. Υπάρχει αγάπη, υπάρχει κατανόηση και υπάρχει και σεβασμός και επειδή είναι ένας άνδρας αεικίνητος, που πάει από εδώ και πάει από εκεί – εμένα νομίζετε για αεικίνητη, αλλά αυτός είναι πιο πολύ και όλο ταξιδεύει και όλο λείπει ουσιαστικά – όταν βλεπόμαστε, δημιουργούμε μια ωραία συνθήκη για να ξαναγνωριστούμε κάπως. Σου έχω πει ποτέ ψέματα; Αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει ένα υπόβαθρο αγάπης, προσπάθειας, σεβασμού και πάρα πολύ κόπου. Δεν γίνονται οι σχέσεις στη ζωή μας, οποιεσδήποτε κι αν είναι αυτές, συζυγικές, φιλικές, επαγγελματικές, χωρίς κόπο. Αλλά να κοπιάσουν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας».

