Η επόμενη γενιά της pop

Η επόμενη γενιά της pop

Είναι η μικρή rapper από την Αγγλία που ακούει στο όνομα, Cher Lloyd.

Μπορεί στην Ελλάδα οι συμμετέχοντες πλέον στα talent shows να μην έχουν καμία ιδιαίτερη επιτυχία μόλις κλείσουν οι κάμερες, αλλά στην Γηραία Αλβιόνα και την αντίπερα όχθη του ωκεανού το X Factor συνεχίζουν να είναι μία βαριά βιομηχανία παραγωγής ταλέντων. Τελευταία pop star που ξεπήδησε από το περσινό αγγλικό Χ Factor και ήδη με το ντεμπούτο της album αποτελεί τη νέα ελπίδα είναι της r'nb και pop μουσικής είναι 18χρονη Cher Llloyd.

Το κορίτσι από την αγγλική επαρχία με το urban trash εμφάνιση και τη larger than life προσωπικότητα κέρδισε από την πρώτη audition με το θράσος, το στυλ της και την αυτοπεποίθηση το κοινό και τους κριτές. Στο παιχνίδι τερμάτισε τέταρτη, αλλά με τη βοήθεια της Cheryl Cole και του Will.i.am των Black Eyed Peas υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο και από ένα κοριτσάκι που τραγουδά για hobby έχει εξελιχθεί σε pop star πρώτης γραμμής.

Το album της Sticks and Stones (που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Sony Music) είναι ένα από τα καλύτερα pop/dance/r'nb cd της χρονιάς και σίγουρα αν η Nicki Minaj θα έπρεπε να φοβάται τη νέα και όμορφη γενιά, η Cher θα ήταν ο μεγαλύτερος της αντίπαλος. Το album ενδείκνυται για party animal, pop lovers, ghetto queens και κάθε νεαρό αγόρι και κορίτσι που αγαπά την urban κουλτούρα όπως την τραγουδά η Cher Lloyd.