Η πιο καυτή φωτογράφηση για την single Έλενα Παπαβασιλείου

Η πιο καυτή φωτογράφηση για την single Έλενα Παπαβασιλείου

Στα χρόνια που τη βλέπουμε τηλεοπτικά έχει βγάλει αυτή τη σέξι διάθεση και ποτέ δεν έχει κρύψει ότι νιώθει καλά με τον εαυτό της. Η φωτογράφηση όμως που έκανε για μηνιαίο περιοδικό απλά ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη και μας ξάφνιασε όλους. Έλενα Παπαβασιλείου λοιπόν και όποιος αντέξει.

Μίλησε για την προσωπική της ζωή χωρίς όμως να πει κάτι συγκεκριμένο για τον Αλιόσα που πρόσφατα χώρισε μετά από τέσσερις μήνες σχέσης. Θυμήθηκε όμως φλέρτ και έρωτες του παρελθόντος. «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι, όταν ήμουν δεκαεννιά, που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ, το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι –οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου–, οπότε σηκώθηκαν, ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιού, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά, βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλοτσιές την άλλη παρέα έξω. Περιττό να σου πω ότι το μαγαζί είχε γίνει ακόμη πιο καλοκαιρινό από ό,τι ήταν».

Αναφερόμενη σε λεπτομέρειες για το πόσο φυσιολογική είναι με τον άνδρα που είναι κάθε φορά δίπλα της, μοιράστηκε με το αναγνωστικό κοινό μια ιστορία με ένα αγόρι που την κλείδωσε μέσα σε ένα δωμάτιο. «Στην προσωπική μου ζωή κυνηγάω να βρω ό,τι πιο φυσιολογικό μπορώ να βρω. Κάποιον με τον οποίο μπορώ να κάθομαι καναπέ και να βλέπουμε dvd μαζί. Ίσως γιατί έχω τρομοκρατηθεί με το πόσο ακραία μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως σε μια προηγούμενη μου σχέση. Τον είχα μόλις χωρίσει και μου ζήτησε να πάω σπίτι του να μιλήσουμε. Πήγα και διαπίστωσα ότι είχε μια επιθετική διάσταση που με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Σηκώθηκα να φύγω, αλλά πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και για τις επόμενες δώδεκα ώρες μου μίλαγε για τη σχέση μας. Τις πρώτες έντεκα άντεξα. Τη δωδέκατη όμως έσπασα. Άρχισα να κλαίω και να του λέω. "Άνοιξέ μου να φύγω, αλλιώς θα πηδήξω από το παράθυρο!"».