Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" ετοιμάζεται να παίξει Σαίξπηρ

Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" ετοιμάζεται να παίξει Σαίξπηρ

Το όνομά της είναι Ευγενία Σαμαρά και μαζί με τη Χριστίνα Μουστάκα πλαισιώνουν την υπόλοιπη ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Σέξι κορίτσι, επαγγελματίας και με μεγάλη αγάπη στην υποκριτική.

Οι σπουδές της και τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση
Από τα έδρανα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και από τις κάμερες του τηλεοπτικού πλατό και στο σανίδι της θεατρικής σκηνής. Η Ευγενία Σαμαρά αν και μας συστήθηκε σαν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γεγονός πως η νεαρή παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή κυρίως με την όμορφη και γοητευτική παρουσία της, ωστόσο γνωρίζοντας την κάποιος καλύτερα, θα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ένα καλλιεργημένο άτομο με δυναμικό χαρακτήρα και έντονες ανησυχίες..Στην συμπρωτεύουσα έχει ένα φανατικό κοινό που την θαυμάζει και όσο κοινωνική είναι σαν άτομο, τόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτεί κάποιον ή κάποια στην ζωή της. Όλοι μας την παρακολουθούμε στην πετυχημένη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Η Ευγενία παρουσιάζει την ενότητα των βίντεο από το διαδίκτυο. Εκεί μαζί με την Χριστίνα Μουστάκα μοιράζονται μια θέση ηλεκτρική καρέκλα. Ως ηθοποιός έγραψε, σκηνοθέτησε , ασχολήθηκε με την παραγωγή αλλά και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νέλσων Λούκας στην θεατρική παράσταση «Άλλη μια ασήμαντη ιστορία». Εκεί είχε την στήριξη του Αντώνη Κανάκη και όλων των συνεργατών της και την γέμισε με αυτοπεποίθηση. Όταν το όνειρο της τηλεόρασης ξεκινούσε δε περίμενε να είναι τόσο μεγάλη. Μάλιστα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της σε αθλητική εφημερίδα είχε δηλώσει. « Αρχικά γνώρισα και συνεργάστηκα με τα παιδιά μέσω του ραδιοφώνου Imagine . Όταν αποφάσισαν ότι θέλουν και μια γυναικεία παρουσία στο Ράδιο Αρβύλα με ρώτησαν αν θα ήθελα να συμμετάσχω και αφού πέρασα από ένα κάστινγκ με πήραν. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δε μπορώ να αντιμετωπίσω την Αρβύλα σαν δουλειά, γιατί όταν είμαι εκεί αισθάνομαι ότι είμαι κάπου με την παρέα μου» δήλωνε με αφοπλιστικό τρόπο η 25χρονη ηθοποιός.

Ερωτευμένη και λάτρης της ρεμπέτικης μουσικής
Λατρεύει το θέατρο και ετοιμάζει πυρετωδώς ένα έργο του Σαίξπηρ και συγκεκριμένα το « Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός». Όσο κόντρα έρχεται όλο αυτό με την σέξι εικόνα της, τόσο σοβαρά προετοιμάζει με πολύωρες πρόβες το επόμενο βήμα της. Έχει χρόνο για την προσωπική της ζωή και ένα αγόρι 24 ετών έχει κερδίσει την καρδιά της εδώ και δύο χρόνια. Το όνομά του είναι Θοδωρής και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης. Δε διστάζουν να κυκλοφορούν μαζί αλλά αποφεύγουν να κάνουν εμφανίσεις που θα είναι παρών φωτογράφοι και κάμερες. Η γνωριμία τους έγινε το 2009 μέσω κοινών γνωστών και από τότε είναι αχώριστοι. Ευγένεια, σεβασμός και ανεξαρτησία είναι το τρίπτυχο για μια ήρεμη και ευτυχισμένη προσωπική ζωή για το μελαχρινό κορίτσι που δε μπορεί να έχει γύρω της δήθεν ανθρώπους. Έχει αρνηθεί να κάνει αισθησιακές φωτογραφήσεις και σήμερα αν την ρώταγε κάποιος τι θα απαντούσε σε μια πρόταση τέτοια θα ήταν αρνητική . Αλλά για το μέλλον κανείς δε το γνωρίζει. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις που δεν την προσβάλλουν. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι 29 χρονών και διατηρούν άψογη σχέση. Στην ραδιοφωνική της εκπομπή προτιμά τα ξένα κομμάτια ενώ στην διασκέδασή της έρχεται και πάλι κόντρα με την εικόνα της και είναι fun της ρεμπέτικης μουσικής.