Οι "Βασιλιάδες" παραμένουν στο θρόνο τους. Γιατί αρέσουν στους τηλεθεατές;

Οι "Βασιλιάδες" παραμένουν στο θρόνο τους. Γιατί αρέσουν στους τηλεθεατές;

Το καθημερινό σίριαλ του Mega συνεχίζει να εκπλήσσει με τα νούμερα τηλεθέασης και οι τηλεθεατές δείχνουν το πόσο θέλουν να γελάνε και να βλέπουν κωμικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

 


"Οι Βασιλιάδες" κράτησαν το στέμμα της AGB για μια ακόμα μέρα και έκλεισαν με μέσο όρο 38,5% με μια μικρή πτώση όμως σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Απώλειες που οφείλονται στο "Πάμε Πακέτο" που κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων , μένοντας όμως πιο πίσω και από το "Junior Masterchef" που όσο περνάνε οι δοκιμασίες υπάρχει σασπένς και ξεκαρδιστικές αντιδράσεις από τα μικρά παιδάκια.

Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου συγκέντρωσε το 27% των τηλεθεατών, ενώ την Μαρία Μπεκατώρου προτίμησε σχεδόν το 30%. Το "Πακέτο" κατάφερε να βρεθεί μπροστά από το MEGA μόνο στο διάστημα 22:15 - 22:45 με διαφορά περίπου τεσσάρων μονάδων. Η ζώνη του prime time είναι πλέον αμφίρροπη κάθε Πέμπτη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δε μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει και να πάρει κεφάλι στην αναμέτρηση.

Η κωμική σειρά του Mega που πήρε σκυτάλη από την "Ζωή της Άλλης" αποδείχθηκε λίρα εκατό μιας και Σκιαδαρέσης, Κόκλας, Παλαιολόγου κατάφεραν με το πολύ καλό σενάριο να μας κάνουν να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε. Το καλό κάστ, οι πολλές επαναλήψεις στα υπόλοιπα κανάλια και η έλλειψη σίριαλ είναι οι αφορμές που τα ποσοστά μέχρι στιγμής έχουν φτάσει ακόμη και στο 55% σε μερικά τέταρτα των τεσσάρων επεισοδίων που έχουμε δει.