Οικογένεια Ρουβά σε στιγμές ευτυχίας μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Οικογένεια Ρουβά σε στιγμές ευτυχίας μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός βρίσκει μαζί τον Σάκη την Κάτια Ζυγούλη την μικρή Αναστασία και το γιο τους σε μεσημεριανό περίπατο σε πάρκο των βορείων προαστίων. Ο απόλυτος σταρ είναι χαζομπαμπάς και δε το κρύβει καμία στιγμή, ακόμη και αν εκτίθεται σε φωτογραφικό φακό ή κάμερα.


Οικογενειακή βόλτα με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη, τη μικρή Αναστασία, αλλά και τον γιο του που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στους γονείς του, έκανε πριν λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής. Σε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού «Hello» βλέπουμε τον Έλληνα σταρ με την οικογένειά του σε ξέγνοιαστες στιγμές, με τον Ρουβά junior να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μαμάς του και τον Σάκη να μη σταματά να παίζει με την μικρή Αναστασία.

Ο Σάκης αυτή την περίοδο εκτός από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται με την Ελένη Φουρέιρα και τους Ονιράμα έχει βρει αρκετό χρόνο να είναι στο σπίτι μαζί με τα παιδιά του. Αυτό είναι μια υπόσχεση που είχε δώσει στην Κάτια μετά το φορτωμένο πρόγραμμα που είχε την περσινή σεζόν. Στην σκέψη δεν υπάρχει προς το παρόν τρίτη εγκυμοσύνη και οι υποχρεώσεις της πανέμορφης Κάτιας είναι καθαρά αυτές της μαμάς, της συζύγου και της νοικοκυράς.