Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ανήμερα της εορτής του αποφάσισε ο Γρηγόρης να παρουσιάσει το βιβλίο του "Μακιγιαρισμένοι φόβοι" από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Η βραδιά ήταν υπέροχη σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων και η χαρά του παρουσιαστή- συγγραφέα ήταν μεγάλη και έκδηλη στο πρόσωπό του.

"Είναι μια όμορφη στιγμή για μένα. Ανήμερα της εορτής μου φίλοι που πήραν προσωπική πρόσκληση από μένα με τιμούν σε κάτι το οποίο ετοίμασα με πολύ μεράκι. Ο φόβος είναι τόσο βαθύς όσο το μυαλό το επιτρέπει λέει μια ιαπωνική παροιμία και αυτό λέει πολλά. Δεν είμαι συγγραφέας αλλά μπόρεσα να κάνω λέξεις τις σκέψεις μου" είπε ο "Άρνι".

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου όπως: Γιάννης Λάτσιος Αντώνης Ρέμος, Μαρία Μπεκατώρου, Θανάσης Πάτρας, Μίμης Πλέσσας, Νίκος Κεραμίδας, Νίνα Βλάχου, Σύλβια Δελικούρα, Κατερίνα Τσάβαλου, Έλενα Παπαβασιλείου, Θέμης Γεωργαντάς, Τζούλη Αγοράκη, Εύη Δρούτσα, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Ντέσυ Κουβελογιάννη, Κατερίνα Ευαγγελινού και πολλά άλλα πρόσωπα αγαπημένα. Σε μια πολύ όμορφη βραδιά ακολούθησε πάρτι μετά την παρουσίαση του βιβλίου και τον πρόλογο του συγγραφέα για την απόφαση να γράψει αυτό το βιβλίο που με την πρώτη του έκδοση και τα 5.000 αντίτυπα αισιοδοξεί να ξεπουλήσει και να πάει σε δεύτερη έκδοση.

Στην πρώτη σειρά και οι γονείς του παρουσιαστή. Ειδικά ο πατέρας του με συγκίνηση χειροκρότησε το γιο του και μίλησε με όλους τους συνεργάτες του γιου του που γνωρίζει πολλά αυτά τα χρόνια μέσα από τις δουλειές του. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και εμείς προσωπικά και σ αυτό το εγχείρημα του Γρηγόρη!