Πιο γνωστό μοντέλο δέχτηκε πρόταση 20.000 ευρώ να φωτογραφηθεί στην Ρωσία;

Πιο γνωστό μοντέλο δέχτηκε πρόταση 20.000 ευρώ να φωτογραφηθεί στην Ρωσία;

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που μας έκανε η Ειρήνη Κεβεζέ παραδέχτηκε την πρόταση από Ρωσικό περιοδικό και είναι σε δίλλημα για το αν θα αποδεχτεί αυτή την πρόκληση σε καιρούς πολύ δύσκολους οικονομικά στην χώρα μας.

Η δελεαστική πρόταση των 20.000 ευρώ από την Ρωσία.

«Ναι μου έγινε μια πρόταση λίγο μετά την Πρωτοχρονιά και μου έδωσαν ένα μήνα να αποφασίσω αν θέλω να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο του PLAYBOY. Είμαι σε σκέψη να το κάνω ή όχι. Πήρα μια απόφαση να αφήσω στην άκρη το μόντελινγκ γιατί υπάρχει και κρίση και βρωμιά. Μετά το εξώφυλλο στην Σερβία είδα να έρχονται πολλές προτάσεις αλλά το ζητούμενο δεν είναι να κάνεις μια αισθησιακή –γυμνή φωτογράφηση για να ανεβάζεις το κασέ σου. Το έχω συζητήσει με τους δικούς μου ανθρώπους και την άλλη εβδομάδα θα απαντήσω στην παραγωγή του περιοδικού. Αν οι προτάσεις για να παίξω μουσική είναι τέτοιες που μπορεί να λείψω και εξωτερικό θα πω όχι. Σ αυτό είμαι σίγουρη μέσα μου. Έχω άλλες προτεραιότητες στην καριέρα μου χωρίς να λέω όχι σε προκλήσεις σαν αυτές. Δε το παίζω δύσκολη αλλά είμαι πολύ προσεκτική» μας λέει το σέξι μοντέλο.

Το μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία στην καριέρα της και αυτό που αγαπάει είναι η κομμωτική και η μουσική που το τελευταίο διάστημα ασχολείται επαγγελματικά και κάνει ειδικά μαθήματα για αυτό. Είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες που έχουν φωτογραφηθεί για εξώφυλλο αντρικού περιοδικού σε Ευρωπαϊκό κράτος και αυτό δημιούργησε μεγάλη αίσθηση πριν ενάμισι έτος. Μετά την Όλγα Φερμάκη στην Ρουμανία -η Ιρένε όπως την φωνάζουν φίλοι της- ρίσκαρε και πέτυχε με μια αισθησιακή φωτογράφηση που ήταν πρώτο θέμα σε lifestyle περιοδικά ώστε να ανεβάσει τις μετοχές της. Οι αναλογίες της αλλά και ο χαρακτήρας της, έδωσε την ευκαιρία σε πολλά πρακτορεία από την Ευρώπη να την πλησιάσουν να δουλέψει σε Μιλάνο και Τουρκία αλλά οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Η μεγάλη της αγάπη για την μουσική, την υποχρέωσε να μάθει καλά πως είναι να γίνεται dj και να διασκεδάζει τον κόσμο. Αγαπά την ηλεκτρονική μουσική και με τα live που κάνει γεμίζει ασφυκτικά τα μαγαζιά που εμφανίζεται επιλεκτικά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δε παράτησε το μόντελινγκ αλλά αφοσιώθηκε στο κομμάτι αυτό γιατί πολύ απλά όπως είχε πει πιο παλιά σε μια της συνέντευξη δε της αρέσει να είναι μέτρια σε δέκα πράγματα. Έχει στόχο. αυτογνωσία και προσπαθεί να κάνει καριέρα με βάση αυτό που θέλει η νεολαία και που θα έκανε και εκείνη προκειμένου να διασκεδάσει. Στην προσωπική της ζωή σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μόνη της και το κεφάλαιο οικογένεια είναι κάτι που ακόμη δε σκέφτεται. Οι φήμες πριν δύο χρόνια περίπου την έφερναν να είναι έγκυος και να ζει μόνιμα στην Κύπρο αλλά αυτό διαψεύστηκε αμέσως. Ζει στα βόρεια προάστια και τον ελεύθερο χρόνο της, κάνει clubbing και μαζεύεται σε σπίτια φίλων της για επιτραπέζια παιχνίδια και dvd. Πριν λίγες μέρες να προσθέσουμε ξεκίνησε σε μαγαζί της Γλυφάδας σειρά από party που θα απογειώνουν το κοινό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.