Το Master Chef επιστρέφει τον Μάρτιο με διαφορετική φιλοσοφία

Το Master Chef επιστρέφει τον Μάρτιο με διαφορετική φιλοσοφία

Η Ευγενία Μανωλίδου έφυγε και η Μαίρη Συνατσάκη έρχεται. Σε ένα μήνα το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στις οθόνες μας και αντικαθιστά τους μικρούς μάγειρες που όλο αυτό το διάστημα μας διασκέδαζαν με τις αλχημείες τους. Αυτή την φορά όμως θα δούμε αλλαγές και περισσότερες δοκιμασίες.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Mega με τους ενήλικους σεφ θα αρχίσει να προβάλλεται στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και ήδη έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδια, εκτός από αυτό του τελικού για να μην μαθευτεί ο νικητής και χάσει η εξέλιξη του παιχνιδιού το ενδιαφέρον της.

Τα πρόσωπα της επιτροπής παραμένουν τα ίδια. Οι Λευτέρης Λαζάρου, Παναγιώτης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι αυτοί που θα αξιολογήσουν και τη δεύτερη "φουρνιά" των φιλόδοξων σεφ, ενώ τον ρόλο της παρουσιάστριας, όπως είναι γνωστό, έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη όπου έχει αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφική κίνηση για το μεγάλο κανάλι, το οποίο και δείχνει να την εμπιστεύεται μιας και έχει μόνιμη καθημερινή συμμετοχή και στο "Πρωινό μου".

Στον δεύτερο κύκλο οι υποψήφιοι σεφ θα είναι περισσότεροι, καθώς ανέρχονται στους είκοσι πέντε, σε αντίθεση με τους περσινούς, που ήταν είκοσι. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην παραγωγή να πάρει περισσότερα άτομα και να αυξήσει κατα μια εβδομάδα και την διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα. Επίσης, οι παίκτες του δεύτερου κύκλου είναι νεαρής ηλικίας, έως 25 ετών, και θα τους περιμένουν πιο δύσκολες δοκιμασίες συγκριτικά με εκείνες της προηγούμενης σεζόν. Ο συνολικός αριθμός επεισοδίων του «Master Chef II» ανέρχεται στα 72 σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέσα απο την παραγωγή και θα μεταδίδεται και φέτος καθημερινά στις 21.50 μετά τους "Βασιλιάδες".