Νέα δεδομένα στον ΣΚΑΙ. Σία Κοσιώνη - Νίκος Ευαγγελάτος και οι νέοι ρόλοι τους

Νέα δεδομένα στον ΣΚΑΙ. Σία Κοσιώνη - Νίκος Ευαγγελάτος και οι νέοι ρόλοι τους

Η προσθήκη του Νίκου Ευαγγελάτου στο δυναμικό του καναλιού έφερε πολλές συσκέψεις και την κρίσιμη απόφαση να τοποθετηθεί σε εκπομπή 75 λεπτών σε διάρκεια πριν το δελτίο της Σίας Κοσιώνη στις 21.00. Αυτό όπως ήταν σίγουρο δεν άρεσε στη γοητευτική παρουσιάστρια.

Η επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να ενσωματώσει τον Νίκο Ευαγγελάτο στο δυναμικό του ΣΚΑΙ υπακούει σε έναν άγνωστο μύθο που έγραψε πρόσφατα ένας συνάδελφος, στον «μύθο» που τον συνοδεύει να «φρενάρει τα στελέχη του που βλέπει να πετυχαίνουν».

Η τοποθέτηση του Νίκου Ευαγγελάτου πριν τη Σία Κοσιώνη, αναλαμβάνοντας ένα light δελτίο ειδήσεων, αναμφισβήτητα δείχνει διάθεση να δώσουν πόντους στο νέο πρόσωπο του καναλιού που επιστρέφει μετά από μεγάλη απουσία σχεδόν δύο ετών. Κάποιοι θεωρούν ότι το προφίλ της Σίας Κοσιώνη ικανοποιεί τον μέσο τηλεθεατή του ΣΚΑΙ, που με την έλευση του Ευαγγελάτου αποκτάει προφίλ ακόμη πιο λαϊκό!

Στην κρίσιμη όμως συγκυρία για τη χώρα αποφασίζει το αφεντικό να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού του με ένα όνομα «φανταχτερό» και ανταγωνιστικό από τον χώρο των ειδήσεων, διατηρώντας όμως και τη Σία Κοσιώνη που έχει συνηθίσει το κοινό του. Μετά τον Γιώργο Αυτιά που ήδη "βγάζει τα λεφτά του" έρχεται ο Νίκος Ευαγγελάτος και μπορεί να δηλώνουν κάποιοι σαστισμένοι και μπερδεμένοι με την επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου αλλά η προετοιμασία του δελτίου ήδη έχει ξεκινήσει. Το νέο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον ΣΚΑΙ θα ξεκινάει στις 19.45 και θα ολοκληρώνεται στις 21.00 με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται μέσα από τον τομέα ενημέρωσης στο Φάληρο.