Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πλέον

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πλέον

Ειναι η πρωτη φορά που η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για την προσωπική της ζωή και τον άνθρωπο που την άλλαξε και την έκανε να σκέφτεται ακόμη και την οικογένεια αλλά όχι το γάμο. Είναι ερωτευμένη και τα λέει όλα στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town.

Πως τον γνώρισε και πως είναι η σχέση της σήμερα; "Η σχέση μου με πέτυχε σε φάση αλλαγής. Έτρεχα με τη δουλειά, είχα πολύ άγχος και έχανα κιλά, ακριβώς γιατί σταμάτησα τις δίαιτες... Αυτό που προτείνω σε όλους είναι να βρουν μια σχέση στην οποία θα τους θέλουν, όπως ακριβώς είναι. Χωρίς να αλλάξουν τίποτα από τον εαυτό τους”, είπε.

Kαι συμπλήρωσε: “Ο φίλος μου με θέλει ακριβώς όπως είμαι. Οπτικά για μένα τουλάχιστον είναι κορυφαίος και δυστυχώς έτσι τον βλέπουν και οι άλλες γυναίκες. Το βασικότερο είναι ότι έχει πολύ χιούμορ, και με ιντριγκάρει στον εγκέφαλο. Έχει φυσική αλητεία , αυτό ήθελα, αυτό βρήκα και τράβηξα χειρόφρενο” είπε χαρακτηριστικά.

Θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; “Αυτό δεν γίνεται, γιατί τα κουφέτα μου προκαλούν διάρροια. Δε θέλω να παντρευτώ δεν είμαι fan του γάμου. Ποτέ δεν με φαντάστηκα νύφη. Πριν λίγες μέρες στο "Πρωινό Αnt1" με έντυσαν νύφη και πήγα να σκάσω”.

Το σεξ παίζει ρόλο σε μια σχέση; “Σε μια σχέση το σεξ είναι ίσως και το σημαντικότερο μαζί με τη εγκεφαλική επικοινωνία. Αν ένα από τα δυο κεφάλια χωλαίνουν τότε υπάρχει πρόβλημα ειδικά όταν σταματάει το σεξ, τότε δεν είστε ζευγάρι με τον άλλο είστε φίλοι" εξομολογήθηκε.