Ερωτηματικό αν θα πει το ναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρόταση τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο

Ερωτηματικό αν θα πει το ναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρόταση τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο

Ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει γύρω από την επιστροφή του αγαπημένου παρουσιαστή στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην Κύπρο όπως έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αναλαμβάνει το "The Huge Secret" (Το Μεγάλο Μυστικό) για την Κυπριακή τηλεόραση. Η προφορική συμφωνία έχει ήδη κλείσει και τώρα αυτό που μένει είναι μόνο οι τυπικές υπογραφές σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής, που θα κάνει το ριάλιτι. Ο ίδιος, μιλώντας στις ειδήσεις του Star πριν λίγες μέρες ανέφερε ότι ο παρουσιαστής είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα συνεργασία του και πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Οι δικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής είδε μεν με θετικό μάτι την επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά δεν τα έχει βρει στο οικονομικό κομμάτι μετά από νέα συνομιλία που είχε. Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου οφείλει να έχει δώσει μια απάντηση στον παραγωγό γνωστού καναλιού που τον πλησίασε και κατάφερε να τον βρει έστω από το τηλέφωνο πριν 15 μέρες. Καμία συνεργασία μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει υπογραφεί και δεν υπάρχει δεδομένο ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει. Ο ίδιος δεν έχει αντιδράσει ακόμη και αναμένουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα.