Γωγώ Μπρέμπου: Τι λέει για την ερωτική απογοήτευση και την οικονομική κρίση που βιώνουμε

Γωγώ Μπρέμπου: Τι λέει για την ερωτική απογοήτευση και την οικονομική κρίση που βιώνουμε

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ άνοιξε την καρδιά της η όμορφη ηθοποιός  και παραδέχτηκε πόσο δύσκολα βιώνει και εκείνη την οικονομική κρίση αλλά και την επιτυχία που σημείωσε στο παρελθόν.

H Γωγώ Μπρέμπου έγινε γνωστή μέσα από σίριαλ που σημείωσαν μεγάλες τηλεθεάσεις και η ερμηνεία της στο "Περί ανέμων και υδάτων" στο πλάι του Θανάση Βέγγου σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά της. Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Θα σε δω ξανά του χρόνου" και είναι ένας κόντρα ρόλος αυτός που ενσαρκώνει. Μίλησε για όλα και είπε σκληρές αλήθειες με βάση όλων αυτών που βιώνει σήμερα ο Έλληνας.

Η δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης : "Δεν είχα να πληρώσω ούτε το κινητό, ούτε τους λογαριασμούς μου. Μου έπαιρνε τσιγάρα η γιαγιά μου. Αλλά αυτό το επάγγελμα διάλεξα, δεν αισθάνθηκα ποτέ λειψή η αποτυχημένη", δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό "ΕΓΩ!".

Δε θα της άρεσε να ζει μέσα στην χλιδή: "Για τον εαυτό μου δεν θα το έκανα, αλλά για ανθρώπους που αγαπώ θα το έκανα. Αν είχα παιδιά ή κάποιον άνθρωπο που να είχε ανάγκη από τη δική μου οικονομική υποστήριξη, θα το έκανα. Εγώ έχω μάθει να ζω απλοϊκά, δεν έχω σπίτια, δεν έχω αυτοκίνητα, δεν έχω τίποτα. Έτσι έχω μάθει να ζω, η χλιδή δεν είναι του γούστου μου".

Είναι θέμα ανατροφής και προσωπικής καλλιέργειας, είμαι ευχαριστημένη με αυτό που είμαι. Το γεγονός ότι έγινα γνωστή με κάνει χαρούμενη... Δεν έγινα γνωστή επειδή έκανα κάτι κακό αλλά μέσα από τη δουλειά μου" .