Αυτή είναι η γοητευτική πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ "Είναι Στιγμές"

Αυτή είναι η γοητευτική πρωταγωνίστρια του  καθημερινού σίριαλ "Είναι Στιγμές"

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς του Στράτου Μαρκίδη στον ΑΝΤ1 και εκτός από γοητευτική δείχνει ώριμη και με πολύ πείσμα για να καταξιωθεί στον χώρο αυτό.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από δηλώσεις που αφορούν το επαγγελματικό της κομμάτι στην σειρά που σημειώνει σταθερά νούμερα κοντά στο 24% καθημερινά στον γενικό μέσο όρο.

Ποια είναι η εμπειρία σου από τα μέχρι τώρα γυρίσματα της σειράς "Είναι Στιγμές";
Πολλά γυρίσματα, πολλές ώρες. Τα αντιμετωπίζω σαν ένα μεγάλο σχολείο γιατί στην πράξη γίνεσαι ηθοποιός. Έχω ανοιχτά τα μάτια και αφτιά μου, ώστε να μπορώ να γυρίζω σπίτι και να ξέρω ότι και σήμερα κάτι έμαθα. Ένα καθημερινό σίριαλ είναι δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να είσαι άμεσος, γιατί ο κόσμος το παρακολουθεί καθημερινά και αν δεν καταφέρεις να γίνεις πειστικός, θα σε ανταμείψει όπως σου αρμόζει.

Θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και σε μια κωμική σειρά;
Εννοείται! Αγαπώ την κωμωδία, τρελαίνομαι να ασχολούμαι με αυτή. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε έναν δραματικό και έναν κωμικό ρόλο, όλα μου φαίνονται ίδια. Ένας ρόλος στην ουσία είναι στα χέρια σου μια ζωή. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ και με αυτή, μου αρέσει να γελάω και θα το ευχαριστηθώ με όλη μου την καρδιά.

Νιώθεις τυχερή που ανήκεις στην νέα γενιά ηθοποιών;
Δυστυχώς για εμάς που τώρα ξεκινάμε είναι δύσκολα τα πράγματα. Όχι βέβαια μόνο σε αυτόν τον χώρο αλλά παντού. Οι δουλειές είναι ελάχιστες και υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί σεβαστοί και καταξιωμένοι χωρίς δουλειά. Πολύ τυχερό χαρακτηρίζω τον εαυτό μου και που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε μια δουλειά αξιοπρεπή και καλή, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς.