Mαίρη Συνατσάκη: «Λογικά θα πάει την επόμενη σεζόν το Master Chef»

Mαίρη Συνατσάκη: «Λογικά θα πάει την επόμενη σεζόν το Master Chef»

Σε απογευματινή εκπομπή μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή τα βραβεία Madwalk και αποκάλυψε επίσημα για πρώτη φορά οτι ισχύουν όλα αυτά που ακούστηκαν οτι το σόου μαγειρικής πάει για αναβολή λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Είμαι πολύ καινούργια ακόμα, νιώθω σαν να είναι Σεπτέμβρης, παρόλο που οι άνθρωποι εκεί έχουν ξεκινήσει τέσσερις μήνες» είπε για τη συμμετοχή της στο «Πρωινό Mou», προσθέτοντας: «Κάθε μέρα για μένα είναι καλύτερα, αισθάνομαι πιο άνετα. Τον χρειάζομαι τον χρόνο μου. Είμαι, γενικά, τέτοιος άνθρωπος».

Όσο για την αναβολή της προβολής του δεύτερου κύκλου του «Master Chef», που η ίδια θα παρουσιάζει, η γοητευτική και πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια σχολίασε: «Λογικά, θα πάει για την επόμενη σεζόν. Δεν έχω επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ξέρω όμως ότι δεν θα προβληθεί τώρα, σύντομα». Η Μαίρη την φετινή σεζόν είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις και ανήκει σε μια γενιά προσώπων που καθημερινά δείχνει ότι έχει μέλλον στην τηλεόραση.

Ήδη ανήκει μέσα στην σεναριολογία που κάνει λόγο ότι αν του χρόνου το δίδυμο Λιάγκα/ Σκορδά αποφασίσει να χωρίσει τηλεοπτικά, θέτει υποψηφιότητα σοβαρή να είναι στο τιμόνι του πρωινού προγράμματος μιας και το νεανικό κοινό την γνωρίζει και της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης τόσα χρόνια και στο MAD.