David και Harper Beckham: Μπαμπάς και κόρη στην επίδειξη της μαμάς

David και Harper Beckham: Μπαμπάς και κόρη στην επίδειξη της μαμάς

Ο David Beckham πήρε αγκαλιά την κόρη του και πήγαν στην επίδειξη της Victoria στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Μαντέψτε ποιος έκλεψε την παράσταση...

Η μικρή Harper Seven, εκτός του ότι είναι το πιο διάσημο celebrity kid αυτή τη στιγμή στον κόσμο –έχοντας ρίξει την Suri Cruise στη δεύτερη θέση- είναι σίγουρα και το μωρό που έχει πάρει τόση δόση μόδας μέσα στους επτά μήνες της, όση δεν έχουν πάρει άλλοι άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζωή τους. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, πόσο μάλλον όταν ένας από τους designer που παρουσίαζε τη νέα του συλλογή ήταν η ίδια της η μαμά.

Και μιας και η μαμά Victoria ήταν απασχολημένη με την οργάνωση του show της για την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2012-13, η Harper αφέθηκε στα χέρια του μπαμπά της για να την συνοδέψει στην επίδειξη.

Ο David Beckham, λοιπόν, έβαλε το καλό του γκρι κοστούμι –αφήνοντάς μας με το σαγόνι στο πάτωμα καθώς ο άνθρωπος απλά δεν μπορεί να μην είναι ακαταμάχητος σε κάθε του εμφάνιση, πήρε αγκαλιά την κόρη του και πήγαν στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης όπου και θα γινόταν η επίδειξη της Victoria. Οι λέξεις «χαριτωμένη», «γλυκιά» και «αξιολάτρευτη» είναι λίγες για να περιγράψουμε την εμφάνιση της μικρής Harper Seven, η οποία ντυμένη με ένα μάλλινο γκρι φορεματάκι, για να ταιριάζει με τον μπαμπά, κρεμ μάλλινο καλσόν και κρεμ σκουφάκι, έκλεψε την παράσταση με το σκέρτσο και τις γκριμάτσες της. Στην πόζα, δε, που βγάζει γλώσσα στους φωτογράφους, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να λιώσεις. Μετά το τέλος της επίδειξης, μπαμπάς και κόρη έβγαλαν τη μαμά για φαγητό για να την επιβραβεύσουν για τον κόπο της.

Όσο για το συνωμοτικό και παιχνιδιάρικο ύφος που είχε ο David όσο την είχε στην αγκαλιά του, ήταν το στοιχείο που μας έκανε να καταλάβουμε ποιο είναι το ζαβολιάρικο δίδυμο στο σπιτικό των Beckham.