Ελένη Μενεγάκη - ΑΝΤ1: Η σχέση αυτή κρύβει αναμνήσεις και αγάπη

Ελένη Μενεγάκη - ΑΝΤ1: Η σχέση αυτή κρύβει αναμνήσεις και αγάπη

Έπρεπε να φέρει τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή της για να έχει την αφορμή να μιλήσει για το κανάλι που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε όλοι μας την Ελενη Μενεγάκη. Διαβάστε λοιπόν τι είπε χαρακτηριστικά.

Η 42χρονη παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε : «Να είναι καλά εκεί στον ΑΝΤ1» ευχαριστώντας το κανάλι (Διευθυντής Προγράμματος του οποίου είναι ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος) για το υλικό που της παραχώρησε από τις εκπομπές του «Πρωινού Καφέ» στις οποίες είχε συνεργαστεί με τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό. Όταν μάλιστα η ομάδα της εκπομπής της με επικεφαλής τον Γρηγόρη Γκουντάρα πρότεινε να ζητήσει και άλλο περισσότερο υλικό από το κανάλι του Αμαρουσίου εκείνη απάντησε: «Εγώ; Εγώ μια φορά ζήτησα μετά από τόσα χρόνια! Δεν ξαναζητάω τίποτα, ντρέπομαι!». Μια απάντηση συγκρατημένη αλλά έξυπνη από μια προσωπικότητα που γνωρίζει το παιχνίδι της επιτυχίας και των εντυπώσεων.

Με αφορμή την τηλεοπτική της συνάντηση, μετά από αρκετά χρόνια, με τον πρώην συνεργάτη της από τον «Πρωινό Καφέ», Μάρκο Σεφερλή που πολλά είχαν ακουστεί για κόντρα μεταξύ τους, η Ελένη Μενεγάκη εμμέσως ευχαρίστησε το κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τεράστια επιτυχία.