Nέο look και προετοιμασίες γάμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Nέο look και προετοιμασίες γάμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Ο Μάριος Κυπριώτης και ο Μιχάλης Τσούκας είναι το αχτύπητο στιλιστικό δίδυμο που ευθύνεται για την αλλαγή στην εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη. Είναι οι άνθρωποι που κατάφεραν να πείσουν την όμορφη τραγουδίστρια να αλλάξει το στυλ της και να γίνει ακόμη πιο σέξι.

«Ο χρόνος ήταν κατάλληλος για να περάσει σε μία νέα φάση εξελίσσοντας το στυλ της. Βγάλαμε την εικόνα μιας μοντέρνας γυναίκας, που είναι κομψή και σέξι», δηλώνουν στην εφημερίδα Espresso, μιλώντας για το ανανεωμένο στυλ της τραγουδίστριας.

Όσον αφορά νέο look της Αγγελικής και το πώς προέκυψε; «Η Αγγελική ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα η οποία πρόσεχε το στυλ και την εμφάνισή της. Είναι επίσης fashion conscious και μπορεί να ξεχωρίσει το νέο και το ανατρεπτικό. Δεν χρειάστηκε να της πούμε κάτι ιδιαίτερο. Ο χρόνος ήταν κατάλληλος για να περάσει σε μία νέα φάση εξελίσσοντας το στυλ της. Εξάλλου, μια γυναίκα με σώμα σαν της Αγγελικής έχει πολλές επιλογές. Πέρα από αυτό, η πρωταρχική σκέψη μας ήταν να βγάλουμε προς τα έξω την εικόνα μιας νέας, μοντέρνας γυναίκας, η οποία είναι κομψή αλλά και σέξι! Συζητάμε πάντα με τον Στέφανο Βασιλάκη και τον Δημήτρη Δημητρούλη, που επιμελούνται το χτένισμα και το μακιγιάζ της αντίστοιχα, έτσι ώστε να δημιουργούμε ένα ενιαίο look» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά λίγους μήνες πριν τον γάμο της με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Η ημερομηνία μπορεί να μη γνωρίζουμε αλλά το ζευγάρι αθόρυβα και με πολύ φροντίδα ο ένας προς τον άλλον κάνουν αργά αλλά σωστά βήματα όλα όσα χρειάζονται για την ημέρα που θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.