Όνομα έκπληξη για την πρωινή ζώνη του Alpha απο τον Σεπτέμβριο;

Όνομα έκπληξη για την πρωινή ζώνη του Alpha απο τον Σεπτέμβριο;

Αν και είναι νωρίς ακόμη για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και το επιτελείο του εξετάζουν όλα τα σενάρια για να φτιάξουν κενές ζώνες που λόγω περικοπών φέτος δεν υπάρχουν. Μια από αυτές είναι και η πρωινή που άφησε κενή η Ελένη Μενεγάκη για να μετακομίσει με μεγάλη επιτυχία το μεσημέρι.

Το όνομα που βγαίνει στην επικαιρότητα είναι η Σία Κοσιώνη που μπορεί όπως είχαμε διαβάσει να υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι και «φόρμουλες» να γίνουν ανατροπές και λύσεις συνεργασιών. Οι ιθύνοντες του καναλιού μετά την άρνηση της Πόπης Τσαπανίδου να μπει σε διαδικασία συζητήσεων σκέφτηκαν τη Σία Κοσιώνη που δημοσιεύματα την έφεραν ενοχλημένη με την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι του Φαλήρου. Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει κανονικά του χρόνου στην ώρα που μετακόμισε και το lead in που θα έχει, θέλει ο ισχυρός άνδρας του καναλιού να είναι ενημερωτικό και όχι ψυχαγωγικό. Άρα το σενάριο Κατερίνα Καραβάτου απομακρύνεται και δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο να την δούμε να καλημερίζει με Κους Κους. Η Σία Κοσιώνη δεν έχει ενοχληθεί ακόμη και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να την προσεγγίσουν αφού δουν στην Κάντζα και τις επιδόσεις του Νίκου Ευαγγελάτου στο δελτίο των 20.00 από την Δευτέρα 5 Μαρτίου.

Με την έλευση της Σίας Κοσιώνη πιστεύουν ότι θα δέσει πολύ η πρωινή ζώνη και δε θα χρειαστεί καν να ενεργοποιηθεί το 07.00 - 10.00 το πρωί όπως σκέφτηκαν στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού με τον Νίκο Μάνεση ή με άλλον δημοσιογράφο του καναλιού. Τα ονόματα της Μαρίας Σαράφογλου, αλλά και της Εύας Αντωνοπούλου είναι άλλες δυο εκδοχές που γράφτηκαν και συζητήθηκαν αλλά προς το παρών έχουν μείνει μόνο ως σκέψεις. Ο μηχανισμός του καναλιού ακούγεται ότι θα επιδιώξει να προσεγγίσει την όμορφη δημοσιογράφο που έχει δώσει πρεστίζ και έναν πολύ διαφορετικό τρόπο στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων. Διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και είναι ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της σε ψυχαγωγία, αλλά και να δώσει πόντους στα νούμερα της AGB μιας και είναι χαμηλά αυτή την σεζόν με τις επαναλήψεις. Αναμονή λοιπόν αποφάσεων και κινήσεων.

Η σεζόν άρχισε από τον Μάρτιο να σχεδιάζεται και μόνο η Ελένη Μενεγάκη, το «Δέστε τους» και το «Πάμε Πακέτο» έχουν πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσουν από τον Οκτώβριο. Η Ρούλα Κορομηλά και το υπόλοιπο επιτελείο που θα στηθεί σύντομα θα έχουν πολύ δουλειά για να αποφασίσουν για τα πρόσωπα και τις νέες κινήσεις του ισχυρού επιχειρηματία που ανέλαβε και πάλι το κανάλι της Κάντζας.