Η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ3

Η Σταρ Ελλάς  Άννα Πρέλεβιτς με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ3

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Έξυπνη Ζωή» και θα προβληθεί  από το κρατικό κανάλι της Θεσσαλονίκης την ΕΤ3. Είναι μια κίνηση ματ και μια συμφωνία που έγινε μέσα σε λίγες ώρες μιας και σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι η καταγωγή της είναι από εκεί και ο πατέρας της Μπάνε διατηρεί άψογες σχέσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Ο ΑΝΤ1 μάλλον την έχασε μέσα από τα χέρια του μιας και δε κατάφερε να την αξιοποιήσει όπως θα έπρεπε. Η Άννα έδειξε εκτός από γοητευτική παρουσία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί on camera μιας και μέσα από το μουσικό κανάλι Mad είχε άνεση και μέρα με την μέρα λυνόταν.

Μετά από κάποια ταξίδια που έκανε στην Θεσσαλονίκη όπου και μένει και ο σύντροφος της, δέχτηκε μια κρούση να κάνει την δική της εκπομπή από την ΕΡΤ3. Η εκπομπή βρίσκεται σε τελικό στάδιο έγκρισης από τη διοίκηση της ΕΡΤ, όπως γράφει η εφημερίδα REAL και θα έχει να κάνει με θέματα οικολογίας και διατροφής και θα είναι σε εβδομαδιαία βάση.

Την παρουσίαση της εκπομπής θα αναλάβει η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την περσινή σεζόν με μεγάλη επιτυχία και άκρως θετικά σχόλια. Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε και από την δική μας πλευρά. Είναι γλυκύτατη και πάντα παλεύει με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό να έχει θετικό αντίκτυπο αυτό που κάνει. Πάντα δίπλα της η οικογένειά της και ο φίλος της που ενέκριναν αυτή την απόφαση που πήρε.