Καίει καρδιές το sexy κορίτσι του σίριαλ " Είναι στιγμές" και δίνει απαντήσεις γι αυτό

Καίει καρδιές το sexy κορίτσι του σίριαλ " Είναι στιγμές" και δίνει απαντήσεις γι αυτό

Τα τελευταία δημοσιεύματα την θέλουν να έχει σχέση με τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη.Η Πηνελόπη Πλακα μίλησε και αυτό, και για πολλά ακόμα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Πηνελόπη Πλάκα απάντησε σε όλα όσα ακούγονται για την σχέση της με τους δύο συμπρωταγωνιστές της. Τελικά έχει σχέση με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο ή με τον Κώστα Σόμμερ; «Και τα δύο παιδιά είναι πανέμορφα και είναι πολύ τυχερές οι γυναίκες που τα έχουν», υποστήριξε στην εκπομπή "Μίλα" το γοητευτικό κορίτσι που πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ "Είναι στιγμές" δίπλα στον τον Σταύρο Ζαλμά και τον Γιώργο Νινιο.

Η ιστορία ξεκίνησε από τους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την ίδια, που θέλουν να δημιουργούν σχέσεις όταν ξεκινάει μια καινούρια σειρά και όταν βλέπουν καινούρια πρόσωπα. Η Πηνελόπη τόνισε πως δεν της αρέσει να μιλάει γενικά για τα προσωπικά της και θα ήθελε να κρατήσει μία ουδέτερη στάση και να αφοσιωθεί μόνο στην δουλειά της και στα καθημερινά γυρίσματα που έχει. Με τους δύο συμπρωταγωνιστές της κάνει πολλή παρέα- και ειδικά με τον Κώστα- με τον οποίο βγαίνει συχνά και για καφέ στα νότια προάστια. «Με όποιον βγαίνω δεν σημαίνει ότι έχω και σχέση», ξεκαθαρίζει η ίδια κοπέλα και δίνει απάντηση στις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή.