Η σέξι τραγουδίστρια που είναι στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου στην πίστα

Η σέξι τραγουδίστρια που είναι στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου στην πίστα

Η Μαρία Ιακώβου κερδίζει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις στην Θεσσαλονίκη με την συνεργασία της δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίνο. Εμφανώς αδυνατισμένη και με νέο κομμάτι στο ενεργητικό της απέσπασε ένα μεγάλο χειροκρότημα στην πρεμιέρα της πριν λίγες μέρες.

Πολύ χαρούμενη για την συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίνο, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της η Μαρία Ιακώβου στο FIX Live της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια στην σκηνή του FIX Live εκτός απ' τις επιτυχίες της, παρουσίασε και το νέο της τραγούδι μια εκρηκτική μπαλάντα με τίτλο «Πάντα κρατάει λίγο» εγκαινιάζοντας έτσι και την συνεργασία της με τον Βασίλη Γαβριηλίδη και τον Θάνο Παπανικολάου που υπογράφουν την μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Με το νέο τραγούδι να έχει ήδη αγαπηθεί απ' το κοινό μέσα σε πολύ λίγο διάστημα, η Μαρία Ιακώβου απέσπασε πολύ θερμά σχόλια με την εμφάνιση της στην σκηνή του Fix Live τόσο για την ξεχωριστή φωνή της όσο και για την εκρηκτική της εμφάνιση επί πίστας με ρούχα Konstantinos Melis by Laskos.

Οι εμφανίσεις της Μαρίας Ιακώβου στο FIX Live θα ολοκληρωθούν στις 7 Απριλίου ενώ λίγες μέρες αργότερα θα αναχωρήσει για Αμερική και Καναδά για μια σειρά συναυλιών δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο. Η Μαρία μας μιλά για αυτή την συνεργασία: " Είναι ευτυχία να έχεις μια τέτοια συνεργασία και πραγματικά να ανυπομονείς να έρθουν οι μέρες να εργαστείς και να διασκεδάσεις τον κόσμο. Ο Γιάννης είναι το καλύτερο παιδί και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί του και στην συνέχεια θα κάνουμε και συναυλίες στο εξωτερικό".