Πώς γιόρτασε η Άννα Βίσση τα τέσσερα χρόνια του Fan Club της;

Γωγώ Φούντα
Πώς γιόρτασε η Άννα Βίσση τα τέσσερα χρόνια του Fan Club της;

Παρέλαση celebrity και πάλι στο REX

Η Άννα Βίσση ξέρει πώς να ευχαριστεί τους θαυμαστές της και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Η ελληνίδα star διοργάνωσε μία ειδική βραδιά για τα μέλη του fan club της το οποίο γιόρτασε 4 χρόνια ζωής και τη συμπλήρωση 9.000 μελών!

Το πάρτι άνοιξε η «γλυκιά συμμορία» του Soocre η οποία δημιούργησε καραμέλες και άλλα γλυκίσματα live στη σκηνή, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση με δώρο συλλεκτικό μπλουζάκι που σχεδίασε η Σοφία Καρβέλα ειδικά για το πάρτι. Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν αναμφίβολα όταν εμφανίστηκε η Άννα Βίσση η οποία ερμήνευσε για πάνω από έξι ώρες όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και μεταξύ άλλων και το πιο δύσκολο τραγούδι της καριέρας της, σύμφωνα με την ίδια, το «Αυτή τη φορά». Η βραδιά έκλεισε με την τραγουδίστρια να ευχαριστεί συγκινημένη τον κόσμο για την τεράστια αγάπη του.

Το επόμενο βράδυ το πρόγραμμα είχε REX με την Άννα Βίσση και την Μαίρη Λίντα να υποδέχονται για ακόμη μία φορά τους διάσημους φίλους τους. Πρώτο τραπέζι πίστα βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, ο οποίος ερμήνευσε το «Ποτέ μη λες ποτέ» υπό τις επευφημίες και το χειροκρότημα του κόσμου. Εκτός από το ζεύγος Καρβέλα το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούριου και η Ελένη Καρποντίνη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό…