Δήμητρα Ματσούκα: «Μου είναι συμπαθής η ιδέα να γίνω μητέρα»

Δήμητρα Ματσούκα: «Μου είναι συμπαθής η ιδέα να γίνω μητέρα»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την μητρότητα αλλά και τον έρωτα στο πρωινό του μεγάλου καναλιού και έβγαλε από πάνω της τον τίτλο της μοιραίας γυναίκας. Πλησιάζει τα 40 της χρόνια αλλά είναι πιο ώριμη και γλυκιά όσο ποτέ και προσπαθεί να μην προκαλεί μέσα από τους ρόλους που ενσαρκώνει.

 

- Θα ήθελα να γίνει μητέρα;
«Είναι μια εκδοχή που μου φαίνεται πολύ συμπαθής. Όταν βλέπω ζευγάρια που έχουν μια όμορφη οικογένεια είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Δεν είναι κάτι που θα απέκλεια στη ζωή μου. Αν είναι κάτι που θα προκύψει ή όχι, δεν το ξέρω.» είπε, ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Το "καμπανάκι" δεν μου έχει χτυπήσει. Εγώ πιστεύω ότι είμαι πολύ μικρή ακόμα γιʼ αυτό. Γιατί, αν αυτή τη στιγμή είχα να πάω για μια ταινία για δυο μήνες εκτός Αθηνών ή να κάνω μια περιοδεία για μια παράσταση, θα ήταν κάτι που θα με ευχαριστούσε πολύ. Αλλά, αν είχα ένα παιδί κι επειδή είμαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος, δεν θα ήθελα να το μεγαλώνουν άλλοι. Ακόμα και αν αυτοί οι άλλοι είναι δικοί μου άνθρωποι. Θα ήθελα να ήμουν εκεί. Από την άλλη, ξέρω ότι δεν θέλω να είμαι εκεί. Οπότε νομίζω ότι δεν είναι η ώρα μου ακόμα».

- Τι εκτιμά σε έναν άνθρωπο που μπορεί να ερωτευτεί;
«Έχω ερωτευτεί ανθρώπους που ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους, που έχουν διαφορετική κοινωνική και οικονομική δύναμη, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό. Έχουν ευφυΐα, παιδεία, χαίρουν εκτίμησης στον χώρο τους, έχουν καλοσύνη, χιούμορ, δεν ζηλεύουν και δεν φθονούν τους γύρω τους. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που η φυσική τους στάση είναι να υπογραμμίζουν το καλό. Αυτά τα βασικά στοιχεία που εμένα με κάνουν να εκτιμήσω πάντα έναν άνθρωπο είναι πάντα τα ίδια».