Η γοητευτική κοπέλα που έπαιξε στη διαφήμιση του "ομορφάντρα" και εκτόξευσε τις μετοχές της

Η γοητευτική κοπέλα που έπαιξε στη διαφήμιση του "ομορφάντρα" και εκτόξευσε τις μετοχές της

Στο κυριακάτικο φύλλο της Real μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου που μαζί με άλλες δύο κοπέλες πρωταγωνιστούν σε μια διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας. Ο κεντρικος ήρωας όμως με το σλόγκαν που έχει γίνει must ανεβάζει πολύ τις μετοχές της γοητευτικής κοπέλας.

H πρώην Μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εφημερίδα Real Life και ανέφερε για τη διαφήμιση που πρωταγωνίστησε και κάνει θραύση:

«Ήξερα πως θα συζητηθεί η διαφήμιση αλλά δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη απήχηση, χάρηκα πολύ με την αποδοχή του κόσμου»

Έχει δεχτεί άλλες προτάσεις;

«Εχω δεχτεί καινούργιες προτάσεις, υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, αλλά ακόμα βρίσκομαι σε συζητήσεις».

Η «αμαζόνα»εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο αλλά περιμένει ένα μεγάλο έρωτα:

«Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου κι αυτό είναι καθαρά δική μου επιλογή. Λείπω μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό και μάλλον θα με πήγαινε πίσω στη δουλειά. Αν είχα μακροχρόνια σχέση, θα ήταν διαφορετικά θα υπήρχε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Πάντως, περιμένω έναν μεγάλο έρωτα για να μπορέσω να βρω τις ισορροπίες μου», δήλωσε.

Η Μαντώ σπουδάζει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μεθοδολογίας της Ιστορίας και θεωρίας των επιστημόνων. Η ίδια για πρώτη φορά μοιράστηκε με τους αναγνώστες ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος: «Με ενδιαφέρει πολύ το ρεπορτάζ και ίσως αργότερα η παρουσίαση» είπε το σέξι κορίτσι που μέσα απο την διαφήμιση ήρθε και πάλι στο προσκήνιο στο πλάι του ομορφάντρα .