Μάρω Λεονάρδου: "H αποχώρησή μου απο την τηλεόραση μου δημιούργησε ψυχικό τραύμα"

Μάρω Λεονάρδου: "H αποχώρησή μου απο την τηλεόραση μου δημιούργησε ψυχικό τραύμα"

Στην μεσημεριανή εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη μίλησε η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου και άνοιξε την καρδιά της για την αποχώρησή της απο το Mega. Η συμπαθής μητέρα και ραδιοφωνικός παραγωγός (κάνει εκπομπή με τον Δημήτρη Μάρκο στον REAL) ήταν ειλικρινής σε όσα είπε.  

Έπειτα από είκοσι χρόνια σχεδόν καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση, η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου αποφάσισε να εγκαταλείψει τις τηλεοπτικές κάμερες, αφού στη ζωή της δεν αντέχει να κάνει πράγματα ρουτίνας που την ενοχλούν σωματικά και ψυχολογικά.

«Είμαι είκοσι χρόνια -εκτός από τα ρεπό και τις διακοπές μου, κάθε μέρα στην τηλεόραση. Αυτό είναι πολύ κουραστικό και από ένα σημείο και μετά αρχίζει και γίνεται ρουτίνα. Και εγώ δεν κάνω πράγματα ρουτίνας στη ζωή μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη στον ΣΚΑΪ.

«Έφυγα από την τηλεόραση με ψυχικό τραύμα
, γιατί αισθάνομαι πως δούλεψα πάρα πολλές ώρες, έκανα υπεράνθρωπα πράγματα, και όσον αφορά στα ωράρια, και όσον αφορά στις απαιτήσεις της, και δυστυχώς δεν μου αναγνωρίστηκε», αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Όσο για το μεγάλο της παράπονο; «Αυτά που έκανα ποτέ δεν τα πήρα σε χρήματα και ας λένε οι υπερτιμημένοι αστέρες της τηλεόρασης. Δεν τα πήρα σε διακρίσεις και ας έβγαινα κάθε μέρα σε δελτίο ειδήσεων... Με προσπερνάγανε διάφοροι και διάφορες που δεν είχαν κάνει ούτε το ένα τρίτο των όσων εγώ προσέφερα».