Η Καλομοίρα κάνει δημόσιες σχέσεις στην Αμερική λίγο πριν κυκλοφορήσει το cd της

Η Καλομοίρα κάνει δημόσιες σχέσεις στην Αμερική λίγο πριν κυκλοφορήσει το cd της

Τα νέα της καθημερινά τα μαθαίνουμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter όπου και απαντά σχεδόν σε όλους τους φίλους της. Η Καλομοίρα Σαράντης μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο το τελευταίο διάστημα κάνουν κάποιες κοινές εμφανίσεις σε event που βοηθούν το προφίλ της τραγουδίστριας με τα σχέδια που κάνει.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύει η Καλομοίρα για τη νέα της δισκογραφική δουλειά και αυτός είναι και ο λόγος που σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα μιας και υπάρχει η φημολογία ότι θα ηχογραφήσει και ένα ντουέτο με έλληνα καλλιτέχνη.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο studio όπου ηχογραφεί τα καινούρια της κομμάτια. Πάντα όμως βρίσκει χρόνο για να διασκεδάσει με τον άντρα της ο οποίος τη στηρίζει και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που βρίσκει, φροντίζει να είναι με την όμορφη γυναίκα του.
Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ γνώρισαν και σπουδαίους ανθρώπους. Η τραγουδίστρια ένιωσε μεγάλη χαρά όταν η φίλη της Αγάπη Στασσινοπούλου την κάλεσε στην παρουσίαση του βιβλίου της. Εκεί, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και την Arianna Huffington. Όλες αυτες τις στιγμές της είδαμε μέσα από φωτογραφικό υλικό που ανέβασε στο twitter.