To διατροφικό πρόγραμμα της Χριστίνας Παππά μέχρι και το Πάσχα

To διατροφικό πρόγραμμα της Χριστίνας Παππά μέχρι και το Πάσχα

Η όμορφη ηθοποιός είναι άλλη μια περίπτωση στην οποία είδαμε εντυπωσιακές αλλαγές μετά την συμμετοχή της στο show του πάγου. Η Χριστίνα στα καλύτερά της, δηλώνει ερωτευμένη και αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της.

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί παραδοσιακά την αφορμή για δίαιτα για επώνυμα και ανώνυμα άτομα μιας και συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με την showbiz και τα μυστικά στις ωραίες σιλουέτες που βλέπουμε κατά καιρούς.

Η Χριστίνα Παππά μπορεί να έχει περάσει τα 40 της χρόνια αλλά διατηρεί σε άψογη φόρμα το σώμα της και μεγάλο ρόλο εκτός από την διατροφή, παίζει και το γυμναστήριο που πηγαίνει σε καθημερινή βάση. Η ίδια αναλύει, στο περιοδικό «ΟΚ!» όλα αυτά που ακολουθεί, το διατροφικό της πρόγραμμα και αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης φόρμας που έχει.

«Τα τελευταία επτά χρόνια νηστεύω πάντα για σαράντα μέρες το γάλα και το κρέας», αναφέρει η 42χρονη ηθοποιός. «Το κάνω λόγω πίστης και μόνο. Η ζωή μου τα έχει δώσει όλα απλόχερα και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη», επισημαίνει. Επίσης τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Παρασκευή νηστεύει και το λάδι. Σε όλο το διάστημα της νηστείας οι επιλογές της είναι λαδερά (φασολάκια, αρακάς), θαλασσινά (καλαμαράκια, σούπες) αλλά και ζυμαρικά (μακαρόνια με ντομάτα).

Κατάφερε να χάσει μέσα σε τρεις μήνες μετά το Dancing on Ice περίπου πέντε κιλά και συνεχίζει να προσέχει για να κάνει εντύπωση όπως λέει χαριτολογώντας στις φίλες της.