Τίτλοι τέλους σήμερα για το Fab 5 με χαμηλές πτήσεις μετά την αποχώρηση Ψινάκη

Τίτλοι τέλους σήμερα για το Fab 5 με χαμηλές πτήσεις μετά την αποχώρηση Ψινάκη

Το FAB5 δε θα συνεχίσει να μεταμορφώνει κυρίους. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης είναι ο λόγος που σταμάτησαν τα γυρίσματα αρχές του χρόνου και έτσι η παρέα των εκκεντρικών επαγγελματιών δε θα μας προκαλέσει και πάλι. Η αποχώρηση Ψινάκη έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα απλά έσπρωξε στον γκρεμό μια φιλόδοξη , αλλά αρκετά πρόχειρη εκπομπή.

Σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 22:00 οι Fab 5 ρίχνουν αυλαία μ' ένα τελευταίο επεισόδιο μυστήριο! Συναντούν τον 29χρονο Θύμιο Αρμάο και η αποστολή τους είναι να μετατρέψουν τον εργένη υδραυλικό, στον πιο γοητευτικό γαμπρό!

Ο Θύμιος, αν και ορκισμένος εργένης αποφάσισε τελικά να παντρευτεί την αγαπημένη του και σύντομα δεν θα είναι μόνο σύζυγος, αλλά και πατέρας! Ο γάμος θα γίνει στο δημαρχείο του Διδυμότειχου και ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι Fab 5 είναι περιορισμένος!

Θα προλάβουν να κάνουν την πιο σημαντική αλλαγή στη ζωή του μέλλοντα γαμπρού και την πιο όμορφη; Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για το Διδυμότειχο, θα το μάθουμε στο τελευταίο επεισόδιο Fab 5, στον ΑΝΤ1.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την απόλυση Ψινάκη το παιχνίδι πήρε την «κάτω βόλτα» και οι τηλεθεάσεις δε μπορούσαν να ανέβουν πάνω από το 10%. Το concept της συγκεκριμένης εκπομπής αν και άλλαξε και μέρα προβολής δεν είχε μεταδοτικότητα και βύθισε την ζώνη του καναλιού κάθε Τετάρτη που παιζόταν και Πέμπτη στην συνέχεια. Σήμερα έχουμε τίτλους τέλους αλλά οι Σαμαράς, Μέρλος, Γαβαλάς, Φασουλής διατηρούν άψογες σχέσεις με τους υπεύθυνους του ψυχαγωγικού προγράμματος.