Γρηγόρης Αρναούτογλου: " Tα νούμερα της εκπομπής μου είναι συγκλονιστικά"

Γρηγόρης Αρναούτογλου: " Tα νούμερα της εκπομπής μου είναι συγκλονιστικά"

Ώριμος και πολύ κατασταλλαγμένος εμφανίστηκε σε νέες δηλώσεις του ο αγαπημένος παρουσιαστής. Υπεραμύνθηκε της εκπομπής του και της ιδέας να επιστρέψει με τον "Όμορφο Κόσμο 2 " και έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Απαντώντας στις κριτικές που έχει δεχθεί ο «Όμορφος Κόσμος 2» ότι δηλαδή δεν έχει προσφέρει κάτι νέο τηλεοπτικά και ότι είναι μια από τα ίδια για την καριέρα του παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό του STAR: «Μακάρι να είναι ίδια -αν και είναι πολύ ανανεωμένη. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί αυτό ήταν και το μυστικό, να ξαναβγώ να συναντήσω τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να συναντάς απλούς ανθρώπους. Να συζητήσεις μαζί τους, να μιλάς. Νομίζω είναι μεγάλη μου χαρά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάνω αυτήν την εκπομπή και, αν προσφέρεται κάτι από το παρελθόν, και αυτό μου αρέσει. Το αποτέλεσμα ευτυχώς όμως μας δικαιώνει».
Ακόμη, ο παρουσιαστής του Mega ρωτήθηκε για τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η ταξιδιωτική του εκπομπή και απάντησε με τόλμη: «Η εκπομπή πάει καταπληκτικά. Σύμφωνα με τα νούμερα της agb πάει συγκλονιστικά.Περνάμε και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, οπότε τι άλλο να ζητήσεις;». Ο Γρηγόρης διανύει την καλυτερη περίοδο στην ζωή του με την Νικόλ Κοτοβός και μετά και απο αυτές τις δηλώσεις που έκανε καταλαβαίνουμε πόσο καλά πατά στα πόδια του.