H νεαρή παρουσιάστρια που κλέβει τις εντυπώσεις στην Θεσσαλονίκη

H νεαρή  παρουσιάστρια που κλέβει τις εντυπώσεις στην Θεσσαλονίκη

Δηλώνει «Κορίτσι για σπίτι» κάθε μεσημέρι στις 14.00 στο TV Makedonia και με το ιδιαίτερο στυλ που έχει καταφέρνει να έχει πολλούς fun. Η ίδια μοιράζεται μαζί μας αυτή την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου.

Είναι ένα απο τα πιο όμορφα κορίτσια της Θεσσαλονίκης. Έχει σεξαπήλ, είναι εγωίστρια , έχει το πάνω χέρι πάντα στις σχέσεις της και κάνει όνειρα πολλά. Η Ελένη μπορεί κάθε μεσημέρι να μπαίνει μέσα στα σπίτια μας απο την συχνότητα του Tv Makedonia, αλλά έχει πολλά ενδιαφέροντα και είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Η προσωπική της ζωή περνάει σε δεύτερο πλάνο και ως single που είναι κάνει πολλούς Θεσσαλονικείς να ονειρεύονται να είναι μαζί της και να θέλουν να πιουν έστω ένα καφέ μαζί της. Αγαπάει πολύ την μουσική και είναι ένα απο τα πιο hot ονόματα της πόλης μαζί με τον Τάσο Ριζόπουλο που παίζει μουσική και ξεσηκώνει το κοινό. Αγαπά την ξένη μουσική και απο έλληνες καλλιτέχνες προτιμά τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Έχει δική της ραδιοφωνική εκπομπή καθημερινά στο σταθμό ZOO και μαζί με την Σοφία Γκώσιου αποτελούν το πιο κεφάτο δίδυμο στις οθόνες μας.
Η τηλεθέαση της εκπομπής "Κορίτσια για σπίτι" στην Αθήνα αγγίζει το 5% και αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν εκπέμπει παντού το κανάλι είναι μεγάλη επιτυχία μιας και είναι πηγή ειδήσεων με πολλές αποκλειστικότητες από το μαγκαζίνο που παρουσιάζουν. (Τσίμας, Ραπτη, Λάτσιος, Κοντομηνάς, Λαζόπουλος, Κραουνάκης και πολλά ονόματα έχουν δώσει συνεντεύξεις με πολλές ειδήσεις, ενώ η συνέντευξη που πήρε η γλυκιά Ελένη απο τον Αντώνη Ρέμο πριν ένα μήνα ήταν μεγάλη επιτυχία για την δεδομένη στιγμή. " Περνάω πολύ όμορφα. Μετά απο μια δύσκολη εποχή που βίωσα πριν ένα χρόνο νιώθω ότι πατάω γερά στα πόδια μου και δίνω όλη μου την ενέργεια στην δουλειά μου. Η τηλεόραση είναι ένας κόσμος που κρύβει εκπλήξεις και μεγάλα μυστικά. Η μουσική είναι πιο πολύ στο στοιχείο μου και η επαφή με τον κόσμο με απογειώνει. Η Θεσσαλονίκη είναι σχολείο για μένα και οφείλω πολλά στις ευκαιρίες που έχω να δουλεύω σε καιρούς οικονομικής κρίσης" μας λέει η Ελένη Τσολάκη.

Μεγάλο ατού της το χαμόγελο και η εργασιομανία που διαθέτει. Δεν της αρέσει να βάφεται πολύ και ντύνεται casual. Η Αθήνα είναι μέσα στα επαγγελματικά της σχέδια αλλά λειτουργεί με ένα μότο. "Αργά και σταθερά χωρίς άγχος φτάνεις στον στόχο σου ".