Γνωστός ηθοποιός κάνει λεκτική επίθεση στην Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα

Γνωστός ηθοποιός κάνει λεκτική επίθεση στην Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα

Ένας απο τους πολύ καλούς ηθοποιούς μας, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και τα όσα είπε έγιναν αφορμή για πολλές συζητήσεις. Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια μπήκαν στο μάτι του κυκλώνα και γι άλλη μια φορά ο Πάυλος Χαικάλης έδειξε ότι δε κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Πολύ σκληρός ήταν ο Παύλος Χαΐκάλης στην εφημερίδα "Λοιπόν" και αφορμή στάθηκε για να μιλήσει έτσι η ποιότητα της τηλεόρασης όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Τα "αντικείμενα" που έβγαλε η Αννίτα Πάνια στον "αέρα". Κάποια στιγμή διασκεδάζαμε, αγοράζαμε δίσκους τους, κάποιος κόσμος ακολουθούσε και γέλαγε. Τα φαινόμενα Πάνια, τα αντικείμενα Κάτμαν και τα λοιπά. Όλο αυτό το πράγμα που θεωρώ φασισμό αισχίστου είδους, το να γελάς με τα παθήματα κάποιον ανθρώπων. Κι όμως, κάποια στιγμή τα κάναμε τρόπο ζωής, ήταν συζητήσιμο, γελάγαμε με τα πάθη των άλλων".

Η Αννίτα Πάνια φταίει γι' αυτή την κατάσταση (ρωτήθηκε);
"Η Πάνια φταίει 100%, ποιος φταίει; Και το κανάλι φταίει που το αντιμετώπισαν σαν το πρότυπο ζωής που εισάγουμε. Πήραμε την ξεφτίλα για να δείξει ο Καρβέλας και οι υπόλοιποι ότι: "Ξέρετε κάτι παιδιά; Να σας δείξω ότι δεν είστε λαός που μπορεί να αντέξει το ανώτερο, αλλά και το κατώτατο σας το σερβίρω και μπορεί να το κάνουμε πρότυπο". Ο λαός δεν κατάλαβε ποτέ τη διαφορά επιπέδου".